Ефективността на руската ваксина срещу коронавирус Спутник V срещу тежки

...
Ефективността на руската ваксина срещу коронавирус Спутник V срещу тежки
Коментари Харесай

Руската ваксина Спутник V със 100% ефективност при тежки случаи

Ефективността на съветската ваксина против ковид Спутник V против тежки случаи на болестта е 100%, се споделя в изказването на компанията-създател.

" Сред доказаните случаи на коронавирусна зараза в групата на плацебо са регистрирани 20 тежки случая на болестта, до момента в който в групата, получавала имунизацията, няма тежки случаи на болестта ", се показва в известие на Руския фонд за директни вложения.

Ефективността на Спутник V е 91,4% на последния стадий от проучването. „ Центърът „ Гамалея " към Министерството на здравеопазването и Руският фонд за директни вложения афишират, че успеваемостта на съветската ваксина Спутник V е над 90% въз основа на резултатите от разбора на данните от последния стадий от третата фаза. "

Създателите на Спутник V ще подадат документи за ускорена регистрация в разнообразни страни.

„ Въз основа на данните, получени към днешна дата, Изследователският център ще изготви отчет, който ще се употребява за подаване на документи за ускорена регистрация на имунизацията Спутник V в разнообразни страни ", заяви фондът. Също по този начин данните, получени по време на проучването, ще бъдат оповестени от изследователския екип на центъра в едно от водещите интернационалните медицински списания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР