Ефективно народно средство за лечение на простатит Мъжете не обичат да

...
Ефективно народно средство за лечение на простатит
Мъжете не обичат да
Коментари Харесай

Ефективно народно средство за лечение на простатит

Ефективно национално средство за лекуване на простатит

Мъжете не обичат да приказват за този проблем. Въпреки това, през последните години простатитът много се е “подмладил ”. За всичко това е отговорен освен нездравословният метод на живот. Стресът на работното място и стремежът на мъжете да задържат претърпяното в себе си, постоянно водят до погрешно действие на тялото и разнообразни болести.

Съпругът на сестра ми не искаше дълго време да признае, че е диагностициран с простатит. Но по доста аргументи сестра ми подозираше, че не всичко е наред. Постепенно той съумя да приказва за това. Той доста се опасяваше, че заболяването ще напредне с всички последици, които произтичат от това. Да, и сестра ми се притесняваше.

Но тогава на помощ пристигна дядо ми. Трябва да кажа, че за неговата възраст той е много радостен, води здравословен метод на живот, плува в ледена вода и бяга необут в снега. Въпреки това, той също се е сблъсквал с този проблем. И тогава някой го е посъветвал да употребява чудесно национално лекарство за лекуването на това заболяване. Преминал курс на лекуване и скоро не запомнил за казуса. Но понякога към момента приема това средство за предварителна защита, поучава и другите да вършат същото

Прах от динени семки

Да, да, елементарни динени семки, които постоянно изхвърляме или използваме за разсад. Семената се измиват, изсушават, разстилат се върху пласт хартия. След това се смилат в месомелачка и по-късно в кафемашина или блендер. Полученият прахуляк се пресипва в съд с винтова капачка.

Прахът би трябвало да се приема три пъти на ден по 1 чаена лъжичка, 20-30 минути преди хранене. Продължителността на лекуването е един месец. След това би трябвало да извършите отмора за 10 дни и да повторите курса. През това време възобновяване стартира.

Съпругът на сестра ми мина през два такива курса и в този момент всичко е наред. Но дядо го поучава да прави най-малко един път годишно този курс, за предварителна защита. Мисля, че той ще следва този съвет.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР