Ефективен, издръжлив и прецизен, с интелигентни функции VIOMI SE е

...
Ефективен, издръжлив и прецизен, с интелигентни функции VIOMI SE е
Коментари Харесай

Xiaomi VIOMI SE – почистващ робот „две в едно”, умен и точен

Ефективен, устойчив и акуратен, с интелигентни функционалности

VIOMI SE е един от най-хубавите почистващи роботи, с доста конкурентна цена

С встъпване в новата година желаеме да сложим ред в всекидневието си, да стартираме на чисто. А не е ли време да помислим и за по-ефективно разчистване в дословния смисъл – на жилището си, където прекарваме най-хубавите моменти със фамилията и другари.

Чудесна опция домът ни да е постоянно чист, без да влагаме маниакални старания, ни оферират роботите-прахосмукачки. Такъв е, част от голямата екосистема от артикули на реномирания китайски производител Xiaomi. Този съвършен почистващ робот се предлага преференциално сега в онлайн магазина Geekbuying – на цена от $299,99 (вместо $319,99) с ваучър за отстъпка NNNtechbyteviomise и доставка от склад в Чехия за символичните $0,03 с CZ DHL Express.

VIOMI SE e „ 2-в-1 ” вакуумна прахосмукачка, което значи, че може да се употребява за изсъхнало и мокро разчистване. Това е мощен и образован робот – има всмукателна мощ 2200Pa, лазерна система за картографиране и навигация, логаритми с изкуствен интелект за динамично установяване на оптималния маршрут и други напреднали характерности.

Външният тип на VIOMI SE изцяло подхожда на интелигентната му същина

Оборудван с безчетков японски мотор с висока мощ и продуктивност, роботът почиства усърдно помещението, без да оставя мъртви точки. Вентилаторът с усъвършенствана скоростта на въртене до 15000 об/мин също е гаранция за висока успеваемост на почистването.

разполага с литиево-йонна батерия 3200 mAh, произвеждане на Samsung, която му разрешава да почисти с едно зареждане пространства с повърхност до 200 квадратни метра в продължение на два часа работа!

Подобрена навигационна система сформира бързо прецизни карти за разчистване, отчитайки изискванията в пространствата. Изкуственият разсъдък пресмята оптималния път, понижава времето за разчистване и покачва успеваемостта на разчистване с 30%.

VIOMI SE е елементарен за обслужване, както и за ръководство, включително с мобилно приложение

Снабден с устойчиви на изхабяване японски гуми, роботът може да се катери и преодолява с лекост трудности с височина до 2 см като прагове и килими. Това му разрешава да проникне във всяка стая на жилището и да я почисти. 12 комплекта високочувствителни датчици могат да усетят особеностите на средата в близост и да я опознаят бързо за отбягване на трудностите.

VIOMI SE има огромен 300 ml контейнер за вода и 200 ml кутия за боклука, в която събира прахуляк, косми, парчета и други частици от пода по време на разчистване. Нещо повече, AI логаритми симулират ръчно мокро разчистване, както и в двете посоки разчистване.

Прецизната електронна водна помпа с 3-степенна система за надзор на размера не се въздейства от оставащия размер вода и налягането на въздуха и отмерено изпуска вода. Ще забравите за неприятни прекарвания като нечисто влачене и приключване на вода. Когато роботът се презарежда, електронно управляваният контейнер за вода автоматизирано стопира приключването.

VIOMI SE чисти педантично разнообразни настилки и всевъзможни замърсявания

В случай на неочаквана загуба на мощ по време на разчистване, роботът автоматизирано ще се презареди, след което ще продължи да почиства от мястото, където е прекъснал работата си, без да остави непочистена повърхност или да повтаря към този момент почистената.

Можете да управлявате този интелигентен апарат отдалечено посредством мобилно приложение, в това число да съставяте графици за разчистване на хола заран, на кухнята следобяд или на цялата къща на другия ден. Налични са също благоприятни условия за задаване на виртуални стени, зони, които не би трябвало да се почистват, и други

Интелигентният робот-прахосмукачка е наличен за поръчки тук: – на цена от $299,99 (вместо $319,99) сега с ваучър за отстъпка NNNtechbyteviomise. Доставката от чешки склад е на процедура без пари –само $0,03 с CZ DHL Express.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР