ефектен сватбен грим За пореден път гримьорът от Косово Aрбер

...
ефектен сватбен грим За пореден път гримьорът от Косово Aрбер
Коментари Харесай

28 пъти, когато младоженецът не можа да познае булката след сватбения грим (Снимки):

гръмък брачен грим

За следващ път гримьорът от Косово Aрбер Бътътки ни радва с невероятни трансформации: това е третата сбирка от невероятни фотоси на булки преди и след брачен грим.

Този път гримьорът в действителност надмина себе си и трансформира булките в същински приказни принцеси! Убедете се обаче сами. И ние, както нормално, се надяваме, че ухажорите на тези девойки няма да припаднат тъкмо пред олтара.

От благополучие, несъмнено!

Aрбер Бътътки е гримьор от Косово, който е профилиран в булчински грим. Той споделя най-хубавите си работи в обществените мрежи, като демонстрира фотоси преди и след работата си. Мъжът съумява да преобрази коренно клиентките си, като им сътвори съвременен и изтънчен грим.

1.

 булчински грим промяна

2.

 брачен грим промяна

3.

 мощ булчински грим

4.

 хубав булчински грим

5.

 трансформиращ грим

От предходната ни публикация почитателите на Арбер в обществените медии набъбнаха с над 100 000. „ Когато срещна клиентка, първото нещо, което запитвам, е за какъв мотив се гримира. И тогава задавам уточняващи въпроси: да вземем за пример момичето желае ли да наподобява естествено или да е по-близо до трагичен облик.

И, несъмнено, би трябвало да видя сватбената рокля. Дизайнът и детайлите й разкриват визията, към която се стреми булката, даже и самата тя да не го осъзнава. Освен това деликатно проучвам чертите на лицето на моите клиенти ”, споделя гримьорът.

6.

 разкрасяващ грим

7.

 брачен грим разкрасяване

8.

 брачен грим смяна

9.

 професионален брачен грим

10.

 професионален булчински грим

Арбер желал да бъде гримьор от детството си, само че, уви, откакто приключва гимназия, той трябвало да се изправи против фамилната опозиция. „ В нашата просвета мъжете не би трябвало да работят в промишлеността за хубост “, изяснява Арбър. „ Първо трябваше да получа тапия по стопанска система и едвам по-късно съумях да се доближа до фантазията си и да стартира да изучавам грим. ”

11.

 младоженка видоизменение

12.

 хубав булчински грим

13.

 хубав брачен грим

14.

 изменящ булчински грим

15.

 брачен грим промяна

16.

 удивителен грим

Сега повече от хиляда булки годишно идват в студиото на Арбер и неговия екип. Най-трудният интервал е лятото: през този сезон студиото обслужва до 60 клиента всеки ден. Но екипът на Арбър се оправя.

В него има 15 гримьори и 10 фризьори, като всички той самичък е обучил. Някои са чиновници на цялостен работен ден, други са на свободна процедура. Арбър споделя, че неговото студио може да обслужва до 100 клиенти дневно, тъй че никоя младоженка не остава без булчинска визия.

17.

 булчински грим преобразяващ

18.

 грим младоженка

19.

 професионален грим младоженка

20.

 промяна младоженка

21.

 грим-трансформация

22.

 гръмък грим младоженка

23.

 гръмък брачен грим

24.

 гръмък булчински грим

25.

 трагичен булчински грим и

26.

 удивителен грим младоженка

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР