Ефектът от полицейското насилие върху чернокожите американци е проследен в

...
Ефектът от полицейското насилие върху чернокожите американци е проследен в
Коментари Харесай

Ефектът от полицейското насилие върху здравето на чернокожите американци е документиран в 2 нови проучвания

Ефектът от полицейското принуждение върху чернокожите американци е проследен в две нови изследвания, като едното обвързва смъртните случаи от страна на полицията с нарушавания на съня, а другото разкриване на расова разлика в пострадванията, включващи полицейска приложимост на Tasers.

Ефектите върху здравето на полицейското принуждение върху чернокожите „ би трябвало да бъдат документирани като сериозна първа стъпка за понижаване на тези вреди “, трима редактори на JAMA Internal Medicine написа в публицистична публикация, оповестена в понеделник с изследванията.

За изследването на съня откривателите са разгледали отговорите на повече от 2 милиона души от 2013 година до 2019 година в две огромни държавни изследвания. Те се концентрираха върху известията на хората за сън през месеците след убийствата на невъоръжени чернокожи, осъществени от полицията.

Те откриха модел на нарушавания на съня, по-специално сън под шест часа, при чернокожи хора — само че не и измежду бели хора — през шестте месеца след ликвидиране, нам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР