Efbet дава предимство на Левски срещу Берое, но в Стара Загора трябва да бъдат търсени и повече попадения в срещата

...
В един от най-интригуващите мачове от предстоящия 12-и кръг в
Коментари Харесай

В един от най-интригуващите мачове от предстоящия 12-и кръг в родната Първа лига един срещу друг ще се изправят Берое и Левски. Сблъсъкът между двата отбора, който ще се състои на стадиона в Стара Загора, започва в 20:00 часа и ще се проведе в понеделник.

„Сините“ влизат в отлично настроение в срещата, след като в последния кръг триумфираха в голямото дерби над ЦСКА с минималното 1:0 на „Васил Левски. В тогавашния момент футболистите на Станимир Стоилов изиграха много солиден двубой и дадоха сериозна заявка за първите позиции в шампионата.

Аут за мача с Берое за Левски ще бъде бързоногият нападател Билал Бари, а по всичко изглежда, че звездният централен бранител Ноа Сонко Сундберг също ще пропусне двубоя.

Други сериозни кадрови проблеми пред старши треньора Станимир Стоилов изглежда, че няма и специалистът ще може да разчита на всичко най-добро срещу старозагорци.

Колегата на Мъри – Николай Киров, който застана начело на „заралии“ преди няколко дни, също ще заложи на оптимален състав, тъй като няма контузени или наказани футболисти.

Белия започна престоя си в Берое със загуба, която дойде от Славия с 0:2. В Стара Загора обаче са оптимисти след идването на наставника и феновете очакват постепенно добрите резултати да не закъснеят.

Определено предстои изключително интересен двубой между „сините“ и „заралии“, като и двата отбора ще искат в края на мача да празнуват със спечелени три точки.

Букмейкърът Efbet.bg обаче дава предимството на страната на гостите от София с коефициент за победа от 1.65 срещу 5.75 за успех на Берое. Равенството пък е оценено на 4.15.

Най-логично обаче изглежда в срещата да паднат повече попадения между двата отбора. В последните мачове между Берое и Левски бяха реализирани доста голове и съвсем логично почитателите на онлайн спортните залози могат да пробват опцията за над 2.5 гола в срещата.

Efbet.bg онлайн дава страхотен коефициент от 2.15 за поне 3 отбелязани попадения в понеделник вечер между „сините“ и „заралии“.

Опцията гол/гол също изглежда като разумен ход, като ставката за нея също е 2.15.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР