Eекипът на успя да открие и да се свърже с

...
Eекипът на успя да открие и да се свърже с
Коментари Харесай

Правил ли е свалка със студентка кандидатът за правосъден министър? Говори момичето от чата с него

Eекипът на съумя да открие и да се свърже с момичето, което беше намесено в хипотетичен фейсбук - чат с претендента за министър на правораздаването от Има Такъв Народ Момчил Иванов.

Припомняме ви, че по-рано през днешния ден режисьорът и фотограф, за който се твърдеше, че Иванов се е държал фриволно със студентка от Великотърновския университет.



Няколко часа по-късно след публикуването на чата, пред екипа ни, момичето опроверга информацията. По нейна молба няма да споменем името й. Ето нейния роман:

,,Преди няколко години следвах бизнес администрация във Великотърновския университет. Учех отдалечено, а изпитите бяха присъствени. По това време Момчил Иванов беше помощник и като подобен той ни пазеше да не преписваме. Тогава го видях за първи път ", описа момичето.

“В нито едни миг от следването си не съм имала персонални връзки или контакти с този човек. От него не зависеше нищо във връзка с оценяването на нас студентите. Спомням си, че предметът по право беше сложен, преподавателите много съществени, в това число и той. Имаше възприятие за комизъм и сме си говорили общи неща, само че аз и моите сътрудници в никакъв случай не сме имали недоволства от държанието или отношението на Иванов ”, съобщи момичето.

По отношение на чат-разговора, който беше публикуван в интернет пространството тя отхвърли да има нещо общо.
 Дебрите на Facebook: Кандидатът за правосъден министър заплетен в свалка със студентка? Дебрите на Facebook: Кандидатът за правосъден министър заплетен в свалка със студентка?
“Кандидат за министър смъква своя студентка. Банална класика, да живее Суверена ”. Това е написал режисьорът и фотограф Викто...



“Това, което видях не дава отговор на истината. По това време аз нямах даже месинджър и в никакъв случай не съм си писала сходни неща с Момчил Иванов. Започнах да го познавам малко по-добре, откакто приключих и го потърсих за адвокатски услуги, само че и тогава, в никакъв случай не съм си разрешавала да си пиша, както и той с мен, сходни приказки ”, добави тя.

Жената описа още, че преди време профилът й във Facebook е бил откраднат и изрично чат-разговорът е скърпен за да се компрометира името на, който е претендент за министър на правораздаването от Има Такъв Народ.

В момента момичето работи като чиновник в държавната администрация, фамилна е има дете. Тя добави, че има единствено положителни усещания от Момчил Иванов и е извънреден експерт. Чуйте какво описа тя още по телефона.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР