Едва в неделя Пол Погба се присъедини към своите съотборници

...
Едва в неделя Пол Погба се присъедини към своите съотборници
Коментари Харесай

Проблемите с Погба започнаха от първия ден в Австралия

Едва в неделя Пол Погба се причисли към своите съотборници в Манчестър Юнайтед, с цел да отпътува с групата на Оле Гунар Солскяер за предсезонното турне на тима. Вчера " алените дяволи " дойдоха в Пърт, Австралия, където би трябвало да изиграят първата си контрола. Още на летището медиите обърнаха внимание на изражението на лицето на французина, който раздаваше подписи с очевидно отегчение. Няколко часа по-късно играчите направиха разходка, по време на която се случи нещо забавно. Самият клуб разгласява видео в " Туитър ", на което за малко се вижда по какъв начин Погба и Джеси Лингард разменят реплики, които езикът на тялото демонстрира, че не са били изключително доброжелателни. Това се удостоверява и от реакцията на Виктор Линдельоф, който бързо хваща и прегръща французина в опит да го успокои. Феновете незабавно обърнаха внимание на този епизод и настроенията против международния първенец не закъсняха.

Бъдещето на Погба към момента наподобява неразбираемо. Самият състезател още през предишния месец съобщи, че е време да опита нещо ново, а преди няколко дни и сътрудникът му Мино Райола в прав текст разгласи, че халфът желае трансфер.

Интерес към Погба имат Реал Мадрид и Ювентус. Според медиите на Острова Юнайтед ще се съгласи да продаде французина, в случай че получи за него 150 милиона паунда.
Nothing like a walk to stretch the legs after a 16-hour flight #MUFC #MUTOUR pic.twitter.com/3jc4dfVNpx
— Manchester United (@ManUtd) 8 юли 2019 година
Lingard & Pogba arguing?!

pic.twitter.com/vW3nIEoRuV
— Football Daily (@footballdaily) 8 юли 2019 година
Pogba
Lukaku #MUFC have arrived in Perth for their tour of Australia with Paul Pogba and Romelu Lukaku part of their 28-man squad: https://t.co/Klx2jICXbb pic.twitter.com/6I5Fq6bP8u
— Sky Sports News (@SkySportsNews) 8 юли 2019 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР