Едва след приключване на преговорите по формиране на редовен кабинет

...
Едва след приключване на преговорите по формиране на редовен кабинет
Коментари Харесай

ДБ не иска министри в кабинета „Денков“

Едва след привършване на договарянията по образуване на постоянен кабинет и показване на персоналния състав на бъдещия Министерски съвет,  „ Демократична България “ ще разгласи окончателното си решение. Това разяснява Христо Иванов, един от водачите в обединяването ПП-ДБ.

Той обаче предизвести, че не трябва да се чакат изненади, защото са уверени от нуждата от държавно управление с втория мандат, само че все по този начин отхвърлят да излъчат свои представители в него, защото имат вяра, че бъдещите министри би трябвало да имат експертен профил.

Нашата рекомендация и нашето желание беше за формат на кабинет, който да е напълно безпристрастен и експертен, само че ние разбираме и ще бъде доста значимо да има държавно управление. Така, че най-вероятното ни решение ще бъде, че няма да участваме със своите политически представители, само че ще дадем политическа поддръжка в Народното събрание за него. Но окончателното решение ще бъде взето от нас и, доколкото разбирам, и от останалите сътрудници от „ Демократична България “, когато забележим окончателния състав, сподели Иванов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР