Едва след 9 минути престой на ринга турски боксьор прибави

...
Едва след 9 минути престой на ринга турски боксьор прибави
Коментари Харесай

Боксьор заработи 2.5 милиона за 9 минути

Едва след 9 минути престой на кръга турски боксьор прибави 2,5 милиона $ в банковата си сметка. Авни Йълдъръм бе подготвен да се бие с първенеца в междинна категория на Канело Алварес Мексико даже и на Луната. Сблъсъкът бе кулминационната точка на вечерта в Маями, само че не бе оспорвана. Битката обаче провокира огромен публичен интерес, а измежду феновете бе и именитият Майк Тайсън.

Двубоят обаче бе прекомерно къс. Мексиканецът пусна в ход своите комбинации от удари, като основен бе третия рунд. Тогава турчинът падна в нокдаун, а след малко време се изправи. В паузата треньорът на Авни се опита да го насърчи, само че безрезултатно и боят бе преустановен.

Така Алварес записа 55-ти триумф, като от 2013-та не познава загубата.

Преди срещата първенецът бе подложен на критика за избора на противник, което не е учудващо, защото Авни не е излизал на кръга от 2019-та, като губи и последния си мач преди претендентския дуел.

Сега обаче турският войник проработи повече, в сравнение с Хабиб Нурмагомедов в историческия мач против Конър Магкрегър за купата на UFC през 2018-та. Тогава обезпеченият хонорар на Дагестанския Орел бе 2 милиона $. За да завоюва борбата съветският войник престоя 18 минути в осмоъгълника, което прави по $111 000 на минута.

Авни за разлика от него единствено за 3 рунда забогатя с $2,5 млн. като за всяка минута е спечелил по $277 000. Точните удари на претендентна са били единствено 11, като всеки един от тях коства малко над Щатски долар 277 000.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР