Едва седмица след като ъглите на интернет се разтревожиха заради

...
Едва седмица след като ъглите на интернет се разтревожиха заради
Коментари Харесай

Новият дизайн на отбора на Великобритания за Олимпиадата в Париж през 2024 г. води до претенции за „обезобразяване“ на флага и още повече фалшиво възмущение

Едва седмица откакто ъглите на интернет се разтревожиха поради байрак на яката на фланелката на Англия от Евро 2024, има нов спор за комплекти за някои от същите тези хора, с цел да прекарват времето си в недоволство.

Team GB постоянно пуска разнообразни комплекти, основани на стилните трендове, като в същото време поддържа дизайна в сходство с съответни издания на Олимпийските игри. Изданието за игрите в Токио, да вземем за пример, включваше това, което екипът разказа като „ модерно показване на флага на Съюза, въодушевен от града хазаин, включващ комплицирана японска иконография “.

Оплакванията по отношение на представянето на знамето на Съюза обаче в последно време са на мода. Променените цветове на футболната фланелка на Евро 2024 се трансфораха в политически футбол (игра на думи, само че не сме удовлетворени от това) за културни воини, което провокира реакции от ФА и Nike.

Този дизайн няма да бъде изменен и няма индикации, че подправеното неодобрение над дизайна на Олимпийските игри също ще докара до пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР