Едва от няколко дни знаем, че принц Хари и Меган

...
Едва от няколко дни знаем, че принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Бременната Меган Маркъл и правилата, които трябва да спазва

Едва от няколко дни знаем, че принц Хари и Меган Маркъл чакат бебе , а към този момент се появи всевъзможна информация към бъдещото щастливо събитие. Когато приказваме за членове на кралския двор, няма по какъв начин да не споменем и съответни правила и рекомендации, по които трябват да се водят.

Бременността, като един специфичен интервал от живота на дамата, идва със своите ограничавания. В случая на Меган (и на Кейт, и на други херцогини, принцеси и т.н.), те идват освен от лекарите, само че и от кралските обичаи и традиции.

Дрехите

Облеклото си е предизвикателство пред всяка бременна. Още повече, в случай че би трябвало да съблюдава правилото, че не трябва да демонстрира съвсем никаква плът. И в този момент облеклата на Меган са стилни и в синхрон с благоприличието, само че несъмнено ще не помни и за огромните плещи в идващите месеци . Промяната към този момент е забележима.

 Снимка 383827

Източник: GettyImages

Гаденето

Да, множеството бременни страдат от утринно неразположение. Но като си херцогиня, то не е единствено твой проблем, а на целия свят. Неведнъж чухме за Кейт Мидълтън при последната й сложна бременност, че няма да участва някъде поради утринно гадене. Надяваме се Меган да изкара идващите месеци по-леко. Ако ли не, всички ще й съчувстваме.

Обувките

Основното кралско предписание тук е пръстите на краката да не са на показ, колкото и да е горещо на открито. Вече видяхме Меган да заменя токчетата с комфортни, ниски обувки. За страдание, няма да има този шанс всякога и ще й се постанова да бъде с не изключително комфортни модели, когато краката й са отекли.

 Снимка 384369

Източник: GettyImages

Полът

В последно време е доста съвременно разкриването на пола на бебето да се трансформира в същински празник. Но принц Хари и Меган Маркъл няма да могат да споделят тази вест на висок глас до самото раждане.

Бебешката стая

Надали херцогът и херцогинята на Съсекс ще оставят подготовката на дома си за новия му жител за последния миг, написа Lifestyle.bg. Но преди раждането могат да избират за детската стая единствено неутрални тонове , които по никакъв метод не разкриват пола на бебето.

Бебешко празненство

Още една съвременна небивалица, от която Меган, в случай че към момента беше просто актриса, евентуално щеше да се възползва. Baby shower празненства се вършат малко преди раждането, а концепцията е да се съберат приятелки на родилката, които носят дарове за бебето.

Според кралския етикет, това е демонстрация на неприятен усет, само че няма безапелационна възбрана за тях. Сигурни сме, че бъдещият правоприемник няма да остане без задоволително играчки така и така празненство, написа Reader`s Digest.

 Снимка 381658

Източник: GettyImages

Съобщаване на раждането

Не сме си и помислили, че Меган ще разгласи в Twitter, че е родила . Най-малкото, тъй като към този момент няма профили в обществените мрежи. Щастливата вест се оповестява първо на кралицата, а по-късно глашатаят на Бъкингамския замък тържествено афишира раждането на новия кралски правоприемник.

Одеялото за изписването

Често то попада в листата с дарове, които приятелките на родилката й подаряват. Но Меган няма потребност от сходен подарък, тъй като от един век насам този аксесоар за кралските бебета се прави по поръчка единствено от една компания - G.H. Hurt & Son.

Първата фотография на бебето

Новият кралски правоприемник е роден преди броени часове, повит и подготвен да бъде показан на света. Снимката от изписването на принц Луис пред няколко месеца провокира вълна от мнения по какъв начин е допустимо Кейт Мидълтън да наподобява толкоз добре половин ден откакто е родила.

Е, Меган би трябвало да се готви за същото, тъй като появяването пред десетките фотографи на стълбите на родилното е една от кралските обичаи , която няма по какъв начин да бъде нарушена. А Маркъл едва ли ще се разреши да наподобява по-зле от Кейт.

 Снимка 352326

Източник: Фейсбук / Kate Middleton

Имената

По традиция, кралските наследници имат най-малко три имена . То едно не е елементарно да се измисли, пък три напълно. Но, такива са разпоредбите.

Детегледачките

Не сме си и помисляли, че Меган ще би трябвало да се оправя сама с грижите за новороденото. На тяхно непрекъснато разположение ще бъдат две детегледачки , подготвени да я анулират във всеки миг, с цел да може да си почине. Е, завидяхме й.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР