Едва някой не е разбрал, че Ашли Греъм е в

...
Едва някой не е разбрал, че Ашли Греъм е в
Коментари Харесай

Кога Роузи Хънтингтън-Уайтли е ходила гола в дома си

Едва някой не е схванал, че Ашли Греъм е в очакване на първото си дете. Казваме го по този метод, тъй като моделът не стопира да приказва за това и да споделя свои голи фотоси.
 Ашли Греъм, бременността й и голите фотоси
Ашли Греъм - още веднъж гола

По-уверена от всеки път

Освен всичко това, Греъм води и подкаста си Pretty Big Deal, където последният ѝ посетител беше Роузи Хънтингтън-Уайтли. Двете си приказваха на най-различни тематики, само че не пропуснаха да отворят и тази за бременността.

Ашли Греъм сподели, че е имала в действителност сложни моменти поради смяната, която се прави в тялото ѝ. Това, че множеството хора са я окуражавали и казвали какъв брой сладко коремче има, не е пособие изключително.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) на Дек 3, 2019 в 6:55 PST

Моделът споделя, че все още е качила 18 кг, само че към този момент се усеща добре в тялото си и е по-уверена. Тогава Роузи Хънтингтън-Уайтли сподели, че до момента в който е била бременна със сина си е наддала цели 24 кг.
 Роузи Хънтингтън-Уайтли, новата й фотосесия по долни дрехи и за какво й завидя Хейли Бийбър
Всички желаят да са Роузи

Секси, по-секси, дамата на Джейсън Стейтъм

Въпреки това се е чувствала извънредно добре в тялото си. През последния месец от бременността си даже е ходила гола в дома си, когато това е допустимо, тъй като по този начин или другояче не е можела да облече множеството си облекла.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР