Едва няколко дни ни делят от най-романтичния празник през годината

...
Едва няколко дни ни делят от най-романтичния празник през годината
Коментари Харесай

Какво да подарим на различните зодии за Свети Валентин

Едва няколко дни ни разделят от най-романтичния празник през годината - Свети Валентин. Нумеролозите ни дават най-точни насоки за това кой е най-хубавият подарък за половинката съгласно зодията:

Какво да подарим на Овен за Свети Валентин

Обичайно Овните обичат да се забавляват и да купонясват. Свети Валентин обаче за тях е нещо в действителност особено. Подаръкът за тях би трябвало да се избере с доста внимание и възприятие. Всякакви атрактивни дарове като дизайнерска джаджа, компютърна игра, пъзел и направи си самичък комплект са подобаващи. Ако желаете да заложите на аксесоар и дреха, най-подходящият за случая е аленият цвят.

Какво да подарим на Телец за Свети Валентин

 Романтични дарове

Представителите на тази зодия обожават красивите и скъпи неща. Подходящият подарък за Телеца е първокласният подарък. Красиво украшение, спа отмора, висококачествена козметика – мислете в тази тенденция. Той би трябвало да е поднесен в изтънчен ресторант, другояче ще изгубите част от блясъка.

Какво да подарим на Близнаци за Свети Валентин

Ключът към избора на подарък за Близнака е творчеството. Най-добре е той да е формиран от няколко по-малки подаръка. Те биха се зарадвали еднообразно както на мобилен телефон, хубав часовник, ваучер за отмора, по този начин и интелектуалните неща, като хубава книга или ваучер за общообразователен курс. А за какво не и двете.

Какво да подарим на Рак за Свети Валентин

На несигурния Рак му е необходим сантиментален подарък, който да потвърди любовта ви. Всичко прочувствено и сантиментално би ги разтопило. Може да изберете кошница с бутилка хубаво вино, цветя, шоколадови бонбони и плодове. Не подценявайте ръчно направените дарове, както и гравираните бижура, предмети и аксесоари. Само по този начин можете да им докажете вашите обвързаност и почитание.

 Мъфини

Какво да подарим на Лъв за Свети Валентин

Това е един от най-важните празници за Лъвовете въобще. И постоянно държат да са център на вниманието, да бъдат обгрижвани и обсипвани с внимание и дарове. За тях изберете най-малко два подаръка. Първият би трябвало да е личен, а вторият да съдържа детайл на развлечение. Цялостното прекарване на празника би трябвало да е обвързвано с изключение на със заниманието, по този начин и с обожанието на неговата натура от всички. Трябва да извършите, тъй че всичко погледи да са ориентирани към тях. Хубавото шампанско, дизайнерските облекла, ягодите и сметаната също в никакъв случай не излизат от мода.

Какво да подарим на Дева за Свети Валентин

Изборът на подарък за педантичната Дева е може би най-трудното нещо въобще. Единственото може би по-трудно от това е да ги накарате да ви позволен до тях. За да не сбъркате, заложете на нещо, което сигурно знаете, че обичат. Изисканата вечеря е наложителна, само че не забравяйте детайлите. Всичко би трябвало да е изпипано до съвършенство.

Какво да подарим на Везни за Свети Валентин

Романтиката е генетично заложена у Везните. Това ви дава свободата да избирате всред хилядите сантиментални способи да изненадате половинката. Плюшени мечета, балони, ароматни свещи и рози – всички тези наложителни за Свети Валентин неща би трябвало да са част от вашия подарък. Не забравяйте, че Везните обичат стила и лукса, тъй че като подарък може да изберете красиво украшение или безценен парфюм. Ваучерите не са добра концепция, защото Везните държат най-много на материалните придобивки.

Какво да подарим на Скорпион за Свети Валентин

За него подаръкът за Свети Валентин ясно демонстрира какъв брой държите на него и какъв брой същински са възприятията ви в действителност. Той е буен и придирчив. Заложете на екстравагантните му усети и изберете една в действителност ексцентрична вечеря. Подаръкът наложително би трябвало да е хубав и безценен. Добре е в него да има полов детайл – Скорпионът е буен ухажор. Може да го изненадата още с тантрична техника, сексуален масаж или секси долни дрехи – това може да се окаже най-хубавото ви попадение.

Какво да подарим на Стрелец за Свети Валентин

Стрелецът е изследовател на нови чувства и ще оцени всичко, което му носи нови чувства. Най-прекрасният подарък за него е сантименталното пътешестване. Опознаването на непознати места, допир до разнообразни култури, забавните прекарвания като карането на ски и гмуркането му доставят висша форма на наслаждение.

Какво да подарим на Козирог за Свети Валентин

Външно Козирогът е много леден. Дори да уцелите в десетката с подаръка, в никакъв случай няма да получите 100 процентова благодарност. Той просто си е подобен. Козирозите обичат изчистените неща, тъй че най-добре заложете на стилна чанта или аксесоар, класическо украшение, бутиково вино или нещо, заредено с носталгични мемоари.

Какво да подарим на Водолей за Свети Валентин

Те просто обожават изненадите, по тази причина се постарайте да запазите подаръка и проектите в загадка до заветния ден. Към наложителната бонбонена кутия във формата на сърце изберете подарък, обвързван с любовта му към четенето и придобиването на нови познания. Ако обича спорт, то може да изберете нещо, обвързвано с това му занимание.

Какво да подарим на Овен за Свети Валентин

Може би най-чувствителната зодия в зодиака. Ще се наложи в действителност да се постараете, с цел да ги впечатлите. За тях материалното не е от голяма важност. Много по-важно е какъв брой старания, сила и предпочитание сте вложили в избора на подобаващия подарък. Лакомства, етерични масла, даже артикули за баня – бъдете изобретателни и най-много – ангажирани. Освен всичко друго те просто обожават продуктите, които им припомнят за морето.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР