Едва на 25 години, а вече е покорила както музикалната

...
Едва на 25 години, а вече е покорила както музикалната
Коментари Харесай

Следващата голяма крачка за Зендая

Едва на 25 години, а към този момент е покорила както музикалната сцена, по този начин и филмовата площадка. Зендая обаче неотдавна показа, че надали още веднъж ще се завърне към кариерата си на реализатор, защото актьорството несъмнено я влече повече. И проличава, че бързо натрупа опит в него, тъй като напоследък взе участие във все по-впечатляващи продукции.
 Зендая, персоналните граници и за какво избира актьорската специалност пред музикалната кариера
Ролята, в която няма да забележим Зендая

И не става дума за актьорската ѝ кариера

Освен в наградения с шест Оскара " Дюн " на режисьора Дени Велньов, Зендая се потвърждава като сериозна актриса и в " Еуфория ". Сeриалът на HBO е един от най-гледаните в платформата, а ролята си в него тя и преди е определяла като много сложна и предизвикателна.

Сега Зендая още веднъж приказва за " Еуфория " в най-новото си изявление. Него тя дава за Vogue Italia, а също така е и на корицата на списанието.

От изявлението излиза наяве, че младата актрисата има упоритост да се изяви и като режисьор.

Самата Зендая признава, че в действителност е трябвало да режисира шестия епизод от втория сезон на " Еуфория ", само че поради прекомерно многото си задължения, не ѝ е останало време да се приготви задоволително добре.

" Нямах задоволително време, по тази причина за жалост, не можах да го направя тогава. Исках да имам време, с цел да го направя по верния метод. "

Така Зендая освен демонстрира, че има високи условия към себе си, само че и че не се е отказала от задачата си да седне на режисьорския стол, тъй като по-късно незабавно добавя:
 Зендая, слуховете за бременността ѝ, какво ги породи и правилни ли са те
Бременна ли е Зендая

Отговор дава самата тя

" Така че, евентуално ще е през идващия сезон. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР