Едва на 21 години почина поп-фолк певецът Денис Теофиков. За

...
Едва на 21 години почина поп-фолк певецът Денис Теофиков. За
Коментари Харесай

Самоуби се поп-фолк певецът Денис Теофиков

Едва на 21 години умря поп-фолк артистът Денис Теофиков. За загубата осведоми " Пайнер " на уеб страницата си, само че не оповестяват за причина за гибелта. По информация на " 24 часа " младата звезда е скочил от 7-ия етаж на постройка в региона на Царско село. " На 21 години ни напусна един от най-хубавите млади реализатори на музикална компания “Пайнер “ – Денис Теофиков. Певецът вечно ще остане в сърцата ни като едно младо и безпределно надарено момче, което за малко се трансформира в кумир за публиката и съумя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални шлагери, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената безусловно заблестяваше, който той се качи на нея. " написаха от продуцентската компания. " Винаги ще помним силата, която той влагаше във всичко, което прави и най-много в музиката, силата, която раздаваше за всички нас.
С доста тъга и горест се разделяме с теб, Денис Теофиков, само че ти оставаш вечно в сърцата ни! Поклон пред паметта ти!
Музикална компания “Пайнер “ и телевизия “Планета “ изрича откровени съболезнования на фамилията и околните на Денис Теофиков! ", прибавят от " Пайнер ". Теофиков е реализатор на песните " Тръгвай си " в дует с Емилия, " Не се отхвърлят " и " Милион " с Анелия. За гибелта на артиста заяви в обществените мрежи и колежката му Лорена. " Имаше толкоз доста да дадеш на тая земя, а отиде да светиш горе... високо горе ", написа тя към фотография, която показа в инстаграм.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР