Едва ли за някого е тайна, че могат да имат

...
Едва ли за някого е тайна, че могат да имат
Коментари Харесай

Отровните думи, които не искат никога да чуват зодиакалните знаци

 знаци

Едва ли за някого е загадка, че могат да имат разрушителна мощ. Често се случва по този начин, че в  страстите си  хората споделят обидни думи, които незабавно желаят да  върнат назад, само че за жалост, това е невероятно.

Разбира се,  на всеки човек му е тежко да слуша обидни думи,  само че има и характерни изречения, които  просто вадят от равновесие представителите на избрана зодия. Това, което за  някои не е от голяма важност, за  други е в положение да ги вкара в меланхолия! Вижте кои са  тези изречения.

1. Овен: „ Успокой се “

Целият смисъл е в това, че тези думи още  повече ще раздразнят и ядосат  представителите на този знак. Ако желаете да помогнете на Овен, пробвайте се да го успокоите по други способи, само че сигурно не и с тези думи!

2. Телец: „ Той / тя го може “

Партньорите на Телец би трябвало да заобикалят мнения за други дами / мъже. Дори в случай че желаете да кажете, че сътрудникът ви е доста по-красив, по-добре не го сравнявайте, а  му кажете комплимент, в противоположен случай няма да  избегнете спора!

3. Близнаци: „ Това звучи неуместно “

Никога не казвайте на  Близнаците тази фраза, тъй като егото им ще пострада доста! Представителите на този знак знаят, че са умни, съобразителни и забавни събеседници, а тази  фраза напряко ще ги взриви!

4. Рак: „ Остави  ме на мира, ти си толкоз досаден/досадна “

Малко хора биха желали да чуят тази фраза, само че Ракът безусловно изпада в потиснатост, когато чуе нещо сходно. Те трудно  се откриват към хората, тъй че в случай че някой непосредствен им каже тези думи, това ще им  нанесе силна  болежка.

5. Лъв: „ Не изглеждаш доста добре “

Лъвовете в действителност обичат да се грижат за себе си, с цел да са  постоянно на върха. Ето за какво е по-добре да не вършиме негативни мнения за външния им тип, в случай че не желаете да ги разстроите.

6. Дева: „ Защо не приличаме на тях? “

Ако сътрудникът съпоставя двойката си с  Девата с други познати двойки, това съществено ще разтревожи представителя на този знак, тъй като незабавно ще започне  да търси проблеми в връзките.

7. Везни: „ Не ми харесват приятелите ти “

Ако Везни чуят такива думи от колегата си, това ще провокира у тях същинска болежка, тъй като за Везни приятелите са неразделна част от тях, тъй че те ще одобряват тези думи и против себе си.

8. Скорпион: „ Бившият ми … (бившата) “

Никой не обича да слуша съпоставения с някогашните,  само че за Скорпионите това  е същинска покруса, тъй като те са доста ревностни. Ако кажете тези думи на представителя на този знак, той за доста дълго време ще загуби спокойствието си.

9. Стрелец: „ Ти си луд/а “

Стрелците одобряват тези думи единствено в  неприятния смисъл. Те незабавно вземат решение, че това е засегнатост за тяхното интелектуално и прочувствено положение. По-добре е да не се шегувате!

10. Козирог: „ Моите родители не те харесват “

Представителките  на този знак в действителност желаят да се харесат на  всички. Ако  сътрудникът им каже, че родителите не са оценили такова момиче, тя ще го одобри като удостоверение на това, че и самият той не е задоволително влюбен в нея!
 
11. Водолей: „ Ти си тъкмо като майка си “

Разбира се, Водолеите обичат майките си, само че все пак те желаят да получават  похвали и укори единствено за своите достижения и неточности. Те не обичат да бъдат сравнявани с някой различен.

12. Риби: Имаш съществени проблеми “

Представителите на този знак знаят, че са извънредно прочувствени, по тази причина постоянно откриват проблеми и  у себе си. И въпреки всичко, те не желаят да чуват  от колегата си такива думи! Като ги чуят – изцяло се разочароват от обичания човек.

Сега към този момент знаете какви изречения би трябвало да избягвате при работата си с хора от разнообразни зодиакални знаци. Не забравяйте, че би трябвало да следите какви думи казвате, тъй като е доста елементарно да се нарани човек, само че да си възвърнете  доверието му – не!

13- те думи, които непреклонно източват вашата позитивна сила

 

Тези 13 думи – не са толкоз доста, като се има поради, че някои от тях би трябвало изцяло да се изхвърлят, а останалите сполучливо да се заменят със синоними. Късметът…

Цялата публикация

Как се препрограмираме с думите, които изричаме

 

Знаете ли смисъла на това Какво и Как приказваме и Как то ни влияе? Задавали ли сте си в миналото такива въпроси? Сигурна съм, че имате най-малко няколко маркирани от вас…

Цялата публикация

Езотерика: Нашите зли мисли и зли думи последователно ни убиват

 

Злословието и зломислието са в директна връзка с осъждането. Всеки може да има мнение и преценка за един човек. Това е негово право. Но всеки човек има правото да бъде…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР