Едва ли сте се замисляли, но звездите и зодиакалният знак,

...
Едва ли сте се замисляли, но звездите и зодиакалният знак,
Коментари Харесай

Вижте кои са най-добрите секс пози според зодията ви

Едва ли сте се замисляли, само че звездите и зодиакалният знак, под който сте родени, могат да дефинират много аспекти от вашия темперамент и манталитет, като да вземем за пример предразположението ви към болести… и даже коя секс поза би ви донесла най-голямо наслаждение!
В идващите редове ще ви споделим коя позиция ще ви донесе приятност, както на вас, по този начин и на колегата ви! Ето ги и тях:

Овен – противоположна ездачка
Вие сте водач във всеки аспект от живота си – бързи, властни и нападателни, несъмнено обичате да поемате контрола под завивките. Понякога можете да бъдете малко егоистични и да се фокусирате съвсем напълно върху вашето наслаждение, а не това на колегата. Най-подходящата поза за вас е противоположна ездачка – тя ще ви разреши да контролирате тласъка и проникването и ви подхожда най-добре.

Телец – мисионерска
Като всеки Телец, вие харесвате класиката в жанра. Наясно сте с петте си сетива и обичате чувствения секс, за предпочитане с непрекъснат сътрудник. Най-добрата секс поза за вас е мисионерската. Тази изпитана позиция ще ви разреши да се насладите на контакт с обичания, да се отпуснете и да покажете на какво сте способни. Запалете си ароматна свещ и се отдайте на удоволствията!

Близнаци – изправени
В секса предпочитате да имате избор и нямате нищо срещу да сменяте пози или пък да включвате играчки и мастурбация, до момента в който го вършиме. Любовната игра ви подлудява и колкото по-дълга е тя, толкоз по-силен е вашият оргазъм. Най-добрата позиция за вас е изправена (задна). Ще можете да я вършиме подпрени на кухненската маса, на стената в хола или пък на креслото в спалнята.

Рак – седнала ездачка
За Раците е особено, че те не са положителни в проявлението на страсти. Зад тази маска обаче стои един доста грижлив човек, който е угрижен за потребностите на другите. Но когато термометърът под завивките се нажежи до алено, Раците стартират да демонстрират животинската си, примитивна природа. Най-добрата позиция за тях? Седнала каубойка – помолете колегата да ви притисне колкото се може по-близо, с цел да е още по-голяма интимността ви.

Лъв – кучешката
Ако би трябвало да ви оприличим на някоя телевизионна героиня – вие сте Саманта Джоунс от „ Сексът и градът “ – харесвате секса, обичате да го вършиме и обожавате някой да се отнася с вас като с кралица. Когато приказваме за скотски удоволствия, вие сте „ рокзвездите “ на зодиака. Най-добрата поза за вас – кучешката. Ако желаете да извършите любовния акт още по-страстен – застанете пред огледалото.

Дева – изправени, лице в лице
Обичате директния и непосредствен метод и харесвате сътрудникът да ви споделя какво желае. Секс позите, които наподобяват на йога асани не са вашата мощна страна. Най-добрата позиция за вас е прави, лице в лице. Попитайте обичания какво тъкмо желае и по какъв начин да го извършите. За по-голямо многообразие, можете да го извършите под душа.

Везни – ножици или паяк
Обикновено везните рядко стартират първи половия контакт. Обичате когато с колегата ви действате като екип. Ето по тази причина за вас са положителни пози, при които и двамата правят еднообразно количество „ работа “. Най-подходящата позиция за вас е ножици или паяк. Когато сте ангажирани в такива придвижвания, изпитвате голяма приятност и наслаждение, защото нито един от сътрудниците не е въздържан или преобладаващ.

Скорпион – всяка една позиция
Макар и да изглеждате потайни и даже малко самотни, надълбоко в себе си в действителност вие сте буйни, нападателни и притежавате страсти, за които другите не подозират. Вие несъмнено знаете какво желаете в секса и няма да се спрете, до момента в който не го получите. Всяка поза е подобаваща за вас. Ако желаете да си доставите още повече приятност – подскажете на колегата си, че харесвате малко по-грубата игра.

Стрелец – изправена кучешка
Както подсказва зодиакалният ви знак – вие сте на половина човек, на половина животно. Имате свободен дух, сходен на дивите животни. Най-подходящата поза за вас е изправена кучешка, при която сътрудникът ви е прав, а вие сте с наведено тяло, като главата ви се доближава към краката. Ако желаете да се разнообразите, правете го навън (не на обществено място, а на някоя поляна да вземем за пример.)

Козирог – по стомах
За да се чувствате удобно с колегата ви, вие имате потребност от малко полуда. След като усетите този комфорт и успокоение, вие сте отворени за всичко. Подходящата поза за вас е по стомах. Предпочитате да бъдете пасивни и обичате, когато сътрудникът ви поеме самодейността. За да извършите секса по-пиперлив – прибавете бич, белезници или пък съблазнително облекло.

Водолей – по тил
За вас сексът не е нещо толкоз персонално, вие го приемате по-скоро като развлечение. Обичате технологиите, тъй че най-модерните секс-играчки ще са ви от огромна изгода под завивките. Най-подходящата поза за вас е по тил. Нямате нищо срещу да се самозадоволявате пред колегата. Това може да бъде много възбуждащо както за вас, по този начин и за него.

Риби – лъжички
Най-романтичните измежду всички, вие сте способни да разчитате страстите и настроението на колегата си. Подходящата поза за вас е лъжички. Тя ще ви донесе освен физически контакт, само че и съкровен и персонален подобен. Преди да пристъпите към секса, разиграйте любовните си мечти, по този начин ще „ подгреете “ и ще се настроите за занимания под завивките.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР