Едва ли ще се запомни с добро този политик, който

...
Едва ли ще се запомни с добро този политик, който
Коментари Харесай

Даниела Дариткова към Радев: Едва ли ще се запомни с добро този политик, който със стиснат юмрук призовава за метежи

Едва ли ще се запомни с положително този политик, който със свидлив пестник приканва за метежи и протест.
Това разгласи от парламентарната естрада ръководителят на Политическа партия на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова. Думите и бяха част от обръщението, което Дариткова направи на старта на новия политически сезон.

Освен това, те пристигнаха и минути след изказването на президента Румен Радев, на което от ГЕРБ отхвърлиха да участват. Припомняме, че секунди откакто президентът зае своето място на парламентарната естрада, с цел да се обърне към жителите и народните представители, депутатите на ГЕРБ напуснаха залата.

Дариткова разгласи, че всички в залата са се клели да съблюдават Конституцията и никоя институция или персона няма право да си присвоява държавния суверенитет.

" Ние от ГЕРБ сме избрали да бъдем национално виновни, да търсим обединяване и умиротворяване и да градим България ", съобщи още тя и изрази вяра, че идващите сформира на Народното събрание " ще имат качествата да застанат над персоналните нападки, обидите и опитите за разделянето на българското общество ". " Парламентарната група на ГЕРБ осъзнаваме нуждата от промени в политически и публичния живот на страната и поемаме явен ангажимент да спомагаме за реализирането им ", разгласи Дариткова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР