Едва ли ще има преконфигуриране на правителството преди ротацията. Това

...
Едва ли ще има преконфигуриране на правителството преди ротацията. Това
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Няма да има промени в кабинета преди ротацията

Едва ли ще има преконфигуриране на държавното управление преди ротацията. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ПП/ДБ Ивайло Мирчев.

По думите му никой от участниците в тази настройка няма чувството, че партиите в сглобката се харесват. Според него хората чакат водачество и да има кой да преведе страната през рецесиите.

Единственото, което ни вълнува е да си свършим работата по целите, които сме декларирали, разясни Мирчев.

Той акцентира, че превеждането на страната през рецесиите е по-важно от битката за министерските кресла. Голяма част от администрацията е назначавана в това число по времето на ГЕРБ. Когато ГЕРБ споделят, че нямат нищо общо с това държавно управление, звучи меко казано необичайно, тъй като те имат много мощно въздействие, добави Мирчев.

Народният представител уточни, че единственият представител на Демократична България в изпълнителната власт е правосъдния министър Атанас Славов, който е комплициран на поста, с цел да подсигурява конституционните промени.

В момента, в който конституционните промени на някой му хрумне да ги опраска, Атанас Славов си потегля. Това има " Демократична България ". Нямаме никакви други министри, нямаме някой, на който по характерен метод да се демонстрира в самото държавно управление, добави той.

Голяма част от държавното управление се гради на престижа на Николай Денков и Мария Габриел, сподели още Мирчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР