Едва ли предполагате, но съпругът на журиращата в България търси

...
Едва ли предполагате, но съпругът на журиращата в България търси
Коментари Харесай

Мъжът на Славена Вътова лежал в затвора: Брокерът Юлиян Цолов бил 4 години зад решетките

Едва ли допускате, само че брачният партньор на журиращата в „ България търси гений “ Славена Вътова има тлъсто престъпно досие. Брокерът Юлиян Цолов, прочул се като българския Вълк от Уолстрийт, е бил зад решетките в продължение на 4 години.
До пандиза финансистът попаднал след шеметна кариера на Нюйорската фондова борса. Още през 2003 година бил нает от огромна компания там. Бързо навлязъл в занаята и го поискала още по-мощна компания, където направил и първия си милион. Само с цел да стартира работа при тях, му предложили колосалната сума от 550 000 $. Дори това не е пикът на кариерата на Юлиян, който пък след това попада в мощната американска банка „ Морган Стенли “, които го наемат за умопомрачителните 4,450 млн. $.

В началото на рецесията през 2008 година обаче първокласната му приказка ненадейно свършва, и то по най-грозния метод. Цолов е задържан ненадейно в Съединени американски щати след подробно следствие за финансови злоупотреби. След прекарани злокобни 24 часа в разпити управляващите вземат решение да пуснат мъжа на Вътова под домакински арест.
Подплашеният финансист обаче се панирал, че законът ще се стовари върху него с цялата си тежест, и решил да смъкна проследяващата си гривна и да избяга в Испания.
„ Това беше една от най-големите ми неточности. Инстинктът ми за самозапазване надви над разсъдъка. Тогава беше рецесията и се търсеха изкупителни жертви. Говореше се за 30-40 години затвор “, спомня си Юлиян Цолов.

Бягството му от закона обаче завършва повече от съдбовно. Той е задържан в испанския курорт Марбея. Изправяйки се пред съда, Цолов наема суперадвоката Бенджамин Брахман, прочут с това, че е отървал Майкъл Джексън от затвор след обвиняванията в педофилия. Мъжът на Славена Вътова обаче не се разминава с решетките и е наказан на 4 години престой в зандана.
През 2013 година Юлиян Цолов е пуснат от пандиза, завръща се у нас и се влюбва от пръв взор в моделката Славена Вътова. Тя е носителка на купата „ Мис България 2006 “, а двамата с предприемача подвигат обилна женитба през 2015 година. Към днешна дата са родители на две дъщери. Втората бременност на журиращата в „ България търси гений “ протече извънредно тежко, а Вътова изкара месеците до появяването на дребната на Ани единствено на легло.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР