Едва ли остана някой на тази земя, който да не

...
Едва ли остана някой на тази земя, който да не
Коментари Харесай

Къде е Меган Маркъл

Едва ли остана някой на тази земя, който да не е схванал, че принц Хари издаде книга. И че тя, директно и непряко, съдържа обвинявания към фамилията и целия кралски двор на Англия. Spare се появи като продължение на документалната поредност Harry & Meghan, която той направи със брачната половинка си за Netflix.
 Меган Маркъл, принц Хари и най-големите разкрития в риалитито им Harry & Meghan, част 4
Най-големите разкрития в Harry & Meghan, част 4

Отново принц Уилям е на прицел, а Бионсе - в поддръжка

Един въпрос обаче остава на фона на цялата блъсканица към излизането на Spare - къде е Меган Маркъл. Както написа кралската коментаторка Сара Вайн в Mail on Sunday, отсъствието й от събитията, свързани с книгата, е доста " нехарактерно ".

" Не сме виждали и помен от нея от дни. Което в действителност е доста нетипично. Обикновено тя в никакъв случай не напуща мястото си до принц Хари. Практически е като съшита хирургически към него ", написа Вайн.
 Снимка 598524

Според нея Меган не пропуща опцията да показва " блясъка " си, а няма по-добър миг от излизането на дълго чаканите записки на брачна половинка й още веднъж да го направи. Според нея неналичието й по време на участията на Хари за представянето на Spare по нищо не припомня нормалното държание на Маркъл.
анкета
Какво мислите за автобиографичната книга Spare на принц Хари?
Пълни неистини, единствено търси популярност Да си гледа Меган и да си затваря устата Крайно време беше някой да натрие носа на английския кралски двор Не ме занимавайте с нелепости
Пълни неистини, единствено търси популярност

Да си гледа Меган и да си затваря устата

Крайно време беше някой да натрие носа на английския кралски двор

Не ме занимавайте с нелепости

News.com.au излизат със своя догадка за отсъствието й - съгласно медията херцогинята на Съсекс е прекомерно евентуално да работи върху личните си записки. Защото двамата със брачна половинка си са подписали договорка за четири книги с издателство Penguin Random House, първата от които е Spare. И са взели задатък от 20 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР