Едва ли някой си дава сметка колко точно харчи са

...
Едва ли някой си дава сметка колко точно харчи са
Коментари Харесай

Външният вид на жените излиза колкото един апартамент

Едва ли някой си дава сметка какъв брой тъкмо харчи са външния си тип.

Разходите на средностатистическата жена обаче надвишават и най-смелите догатки.

В рамките на най-активните си години, сред 20 и 60, дамата, която поставя грижи за външния си тип, харчи пари що се касае за един тристаен апартамент в първокласен квартал, пресметна businessnovinite.bg.

Средно на месец дамите харчат сред 100 и 200 лв. за нови попълнения в дрешника си и още толкоз за обувки и чанти.

Маникюр и педикюр се вършат най-малко един път месечно, като междинната цена е 70 лв..

Козметични процедури приблизително са към 80 лв., а дерматологичните още толкоз.

Средствата за фризьорски услуги са към 100 лв., а в случай че се вършат промени в прическата сумата нараства доста и да варира от 150 до 300 лв..

Ако към тези неща прибавим и извършването на покупки на козметични артикули, сметката набъбва съществено. Пазарът на козметика, бяла и декоративна варира сред 50 и 300 лв. според от каво има потребност сега дамата.

Когато приказваме за поддръжка на външен тип не трябва да забравяме и фитнеса. Месечната карта за фитнес приблизително е 50 лв..
Сумарно усреднените стойности вършат 800 лв. на месец. За 40 години това прави близо 400 000 лв. или 200 000 евро.Направени изследвания демонстрират, че  дамите на към 30 години приблизително харчат повече за овлажнител за лице и артикули срещу стареене, в сравнение с хората на 40, 50 или 60 години. И макар своята младост, дамите сред 20 и 30 години харчат приблизително повече за грим от всяка друга възрастова група.За съпоставяне, съгласно Forbes, харочевет за външния тип на мъжете съставляват 70% от тези на дамите. Това се случва на фона на към момента по-ниските заплати на слабия пол спрямо тези на мощния.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР