Едва ли някой си дава сметка, че живеем на ръба

...
Едва ли някой си дава сметка, че живеем на ръба
Коментари Харесай

Крути мерки срещу разбитата сърдечна система

Едва ли някой си дава сметка, че живеем на ръба – сърдечната ни система може да ни съобщи всеки миг, когато безшумно и последователно от ден на ден отслабва от заболявания, обездвижване и какво ли не.

Кога ще сме в сигурност?

Никой към този момент не има вяра на ограничения от рода на „ движи се повече “, „ яж здравословно “ и прочие Сърцето не е просто мускул, а „ товарно магаре “. Болестите на съвремието го скапват дотам, че е мъчно да сме сигурни до по кое време ще издържим. Какво ни остава?

Единственият метод е да вземем крути ограничения и да решим казуса с деяние. Да се отървем от насъбрания холестерол и да се почистим от отровите е сериозно значимо. Ако посегнем към „ химията “ – неприятно. Ако се оставим на произвола – неприятно. Ето за какво единственият инструмент, с който да спасим кръвоносната ни система, без да я отежняваме още повече, остава естественият източник на омега-3. Оказва се, че има извънредно чист и мощен подобен артикул у нас, десетки пъти по-ефективен от известното рибено масло – по този начин нареченият Visilife (Висилайф). Ето кои са нужните ограничения, които с негова помощ се подхващат в опит да спасим разрушената сърдечна система:

Мярка 1: Чистка на „ затлачванията “

Там, където нещо тече, постоянно се запушва. Знаем го от опит – малко ли канали сме отпушвали? За кръвоносните ни съдове това обаче е съдбовно. Виновникът за това най-често е общоизвестният холестерол. Именно с него се заема Visilife. Силата му да „ отпушва “ и да отстранява „ неприятния “ холестерол се дължи на съществуването на скъпи за организма мастни киселини. Резултатът е още по-бърз, освен това с по-малки дози, заради различен огромен плюс на Visilife - цялостното подобие сред съдържащите се в него фосфолипиди и тези в човешкото тяло. Това му обезпечава 50% по-добро асимилиране. Дори единствено за три месеца банкет повлиява добре липидния ни профил, а одобряван постоянно, контролира холестерола дълготрайно и надеждно, което разрешава на кръвта да тече свободно, без заплаха от запушвания.*

Мярка 2: Удължаване живота на клетките

Клетките в тялото ни са програмирани да умрат. Но умират още по-бързо, когато не им доставяме тъй наречените антиоксиданти. Тук Visilife прави нещо феноменално: съпоставен с рибеното масло, той е десетки пъти по-мощен, а най-популярният антиоксидант, Витамин С, не може да се опре на дребния му пръст: по лабораторни калкулации Visilife е над 2000 пъти по-ефективен от него.

За сърдечната система това е същинско избавление. По този метод кръвта може да се освободи от насъбраните токсини. Укрепените кафези пък дават издръжливост и тонус на органите, а това към този момент го усещаме непосредствено – ставаме доста по-издръжливи и витални.

Мярка 3: Всички в строя

Ценността на Visilife се крие в неговата мощ да въздейства освен стремително и дейно, само че и изцяло. С негова помощ в строя влиза холестеролът, само че изгодите са още повече. Нормализирането на кръвното налягане също е цел на Visilife. Това разрешава на кръвоносните съдове да укрепнат и да не страдат от внезапни промени в кръвотока.

Мозъкът и очите също черпят сили от Visilife – паметта и концентрацията се усъвършенстват, а зрението се изостря, с помощта на това, че над 90% от мазнините в тези наши органи са идентични на маслото Visilife.

Ползите не стопират до тук. Повлиява се и придвижването ни – активизират се оздравителни процеси за износените ни стави.** Поради антиоксидантната си мощ, Visilife взе участие интензивно и в имунната активност. Повишавайки естествените ни защитни сили, той се предлага както на хора, които желаят да са сигурни в здравето си, по този начин и на тези в по-сериозен риск.

.

Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас.

*Bunea, Ruxandra, Khassan El Farrah, Luisa Deutsch. Evaluation of the effects of Krill oil on the clinical course of hyperlipidemia // Alternative medicine review: a journal of clinical therapeutic, 2004; 9(4), 420–428.

**Deutsch, Luisa. Evaluation of the Effect of Krill Oil on Chronic Inflammation and Arthritic Symptoms // Journal of the American College of Nutrition, 2007; 26(1), 39–48.

***National Geographic, Our World In Data, Earth.com, The Guardian, BBC, crocBITE, BAAA

Източник:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР