„Едва ли някой се радва от това, че държавата влиза

...
„Едва ли някой се радва от това, че държавата влиза
Коментари Харесай

Харизанов: След като му е пълен бюджетът на Асен Василев, защо няма пари за нищо?

„ Едва ли някой се радва от това, че страната влиза в догадка на свръх недостиг, а обществените финанси се намират в безпорядък след 12 години, в които бяхме привикнали в спретнат комфорт и бюджетни излишъци… “.

Това разяснява пред БНР Георги Харизанов от Центъра за дясна политика за това удовлетворени ли са от ГЕРБ от политическите скандал.
„ При избори на 4 април тази година и при разхлабен парламент в края на март, в случай че някой съществено твърди, че ГЕРБ преди този момент е трябвало да планува актуализация на бюджета, не е съществено.

Чуха се едни радостни възгласи какъв брой новата администрация / бел.ред. служебният кабинет/ си извършва приходната част, по какъв начин Национална агенция за приходите под вещото управление на завърналия се от Дубай фитнес – инструктор господин Спецов, по какъв начин чудесно си прави работата, една нова депутатка от Демократична България, заредена с романтизъм сподели, че през днешния ден е супер ден за българската народна власт и по какъв начин Асен Василев цялостни бюджета…

След като му е цялостен бюджета на Асен Василев, за какво няма пари за нищо? И за какво да са отговорни ГЕРБ това? Защо са свършили парите? Къде са парите за автомагистрала „ Хемус “, за какво не се заплаща на пътното строителство, къде са парите и за какво на никое място се заплаща? “, попита риторично Харизанов.

„ Защо не се прави пътя Перник - София? Хайде, парите за Хемус ги ограбиха, взеха решение, че няма потребност се строи, само че пътя за Перник за какво не се прави от тези блестящи стопански мозъци?

Аз мисля, че в този момент не се заплаща, тъй като свършиха парите от автомагистрала „ Хемус “...Защо е неудовлетворен целият пътен бранш – в случай че имаше един циничен контракт, разбирам всички останали компании да възразят, само че аз виждам, че на всички не се заплаща и никой не е удовлетворен...това виждам.

Това е по този начин, тъй като държавното управление не се оправя с приходната част – ние сега сме в 5 на 100 недостиг и в случай че продължава тази пагуба още известно време България скоро ще бъде посетена от Европейската комисия, която ще изиска страната да си преразгледа обществените финанси “, съобщи още в „ Преди всички “ Харизанов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР