Едва ли някой може да оспори мястото на Анджелина Джоли

...
Едва ли някой може да оспори мястото на Анджелина Джоли
Коментари Харесай

4 трика за красота от Анджелина Джоли

Едва ли някой може да оспори мястото на Анджелина Джоли измежду най-красивите дами в света. Талантливата актриса нееднократно е оглавявала ранглисти за хубост, жанр и съблазън през годините.

Пред списание InStyle хубавицата показа, че вижда по какъв начин остарява, само че се отнася с обич към този развой.
 Всяка същинска жена заслужава да е корица на списание. Снимай се и ти! Edna предлага Всяка същинска жена заслужава да е корица на списание. Снимай се и ти!
„ Защото всичко това значи, че съм жива - пребивавам и остарявам! ", умно отбелязва Анджелина . И разкрива няколко от триковете си за хубост :

№1 Често сама се разкрасява за аления килим

„ Не желая да завися от гримьори. Много по-комфортно се усещам с малко коректор за тъмните кръгове под очите ми “.

 h

№2 Често посещава кожен лекар

„ От 11-годишна навестявам еднакъв кожен лекар – Ронда Ранд. Майка ми ме заведе при нея още при първия ми белег “.

 h

№3 Любимата ѝ разкрасителна процедура

„ След като забременях, под очите ми започнаха да се появяват тъмни петна, които ставаха все по-упорити. Затова постоянно се подлагам на процедури с интензивна пулсова светлина (IPL).

 h

№4 Красотата идва от вътрешната страна „ Интелектът е хубост. Мислещият човек е секси! И няма нито дреха, нито грим, които могат да прикрият празната глава и черната душа “.

Анджелина Джоли разкри още, че от ден на ден вижда приликата с майка си - актрисата Маршелин Бертран , която умря през 2007 година.

 h

"Гледам се в огледалото и си давам сметка, че доста наподобявам на майка си. Това ме радва “, показа носителката на Оскар.
Пит и Анджелина Джоли се развеждат, само че в мир (двамата са доста по-близки отпреди) Ще лишават ли едно от децата на Анджелина Джоли ? Интимните фотоси на Брад и Анджелина Анджелина Джоли : 40 години съвършена женственост Възможно ли е Дженифър Анистън и Брад Пит още веднъж да станат двойка Брад Пит флиртува тайно, показва се за Уилям
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР