Едва ли някой има точно обяснение за това на какво

...
Едва ли някой има точно обяснение за това на какво
Коментари Харесай

Какво да очакваме от втория сезон на Squid Game

Едва ли някой има тъкмо пояснение за това на какво се дължи феноменалния триумф на корейския сериал Squid Game. Каквато и да е тайната му, Netflix нямат желание да изтърван вълната и към този момент има изясненост за сюжета на втория сезон и вероятността да има трети.

Режисьорът и сценарист Хуанг Донг-хюк даде изявление пред KBS, в което съобщи, че сега разисква точно тези тематики със стрийминг платформата.

" Знаем, че доста хора чакат, по тази причина всички работим крепко, с цел да подготвим идващия сезон ", споделя Донг-хюк. Той разяснява и най-важното - каква ще е сюжетната линия на втори сезон на Squid Game.

" Фокусът ще е историята на героя на И Джунг-дже Сонг Ги-хун, който ще се опита да разкрие мистерията на организацията, която стои зад играта. " Ще забележим и персонажите, с които пътят на тогавашния състезател номер 456, ще се пресече.

Самите Netflix пък разясняват, че с Хуанг Донг-хюк разискват доста благоприятни условия за сериала, в това число и трети сезон. За момента обаче те не желаят публично да потвърдят дали ще има подобен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР