Едва ли някой дори си е помислял да нареди Пабло

...
Едва ли някой дори си е помислял да нареди Пабло
Коментари Харесай

Шампионът Кареньо Буста: Не ме събуждайте, ако това е сън

Едва ли някой даже си е помислял да подреди Пабло Кареньо Буста измежду любимците за купата, когато започва Мастърса в Монреал, само че испанецът даде сериозна поръчка още с безапелационната си победа над Матео Беретини на старта и оттова насетне надигра още редица първокласни състезатели, с цел да доближи до дебютния си край на сходно равнище ниво и там да реализира поврат над Хуберт Хуркач, осигурявайки си изцяло подобаващ трофей. Впоследствие испанецът не скри мощните страсти от своя триумф, споделяйки следното в церемонията по награждаването:

" Моля ви да не ме събуждате, в случай че сънувам. През целия сезон до момента не играех добър тенис, само че усещах по какъв начин тази седмица играта ми се усъвършенства и имах вяра в себе си до последно. Въпреки че изгубих първия сет, то останах положителен и усещах, че мога да обърна дуела. Срещу Хуркач е доста мъчно, тъй като той има страховит сервис, единствено че с течение на мача посрещах все по-добре и съм извънредно благополучен да побеждавам с най-голямата купа до момента в моята кариера.

Не за първи път съм първенец в ATP Тура, но през днешния ден нещата са доста по-специални и значително е нещо ново за мен. С екипа ми работихме доста крепко през последните месеци и не разреших да се поддам на разочарованието от слабите предишни резултати, а това сега ми се отплаща. Надявам се да запазя същото равнище на убеденост в идващите съревнования и да продължа да да работя с такова равнище на експанзия, защото постоянно играя най-хубавия си тенис в Северна Америка и имам действителни шансове да продължа с успехите " - приключи оптимистично новият първенец в Монреал

Източник: Sportskeeda

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР