Едва ли някой би чул името Джейси Чан, освен криминалните

...
Едва ли някой би чул името Джейси Чан, освен криминалните
Коментари Харесай

Джеки Чан лиши сина си публично от наследство

Едва ли някой би чул името Джейси Чан, с изключение на престъпните инспектори, в случай че наркодилърът не бе правоприемник на екшън звездата Джеки Чан. Неотдавна Джейси излежа присъда за разпространяване и владеене на опиати, само че след пандиза го чака следващ удар, освен това извънредно тежък. Оказва се, че синът на Джеки Чан няма да види и цент от благосъстоянието на татко си, оценено на половин милиард $.

 

42-годишният наследник на екшън звездата освен е наркозависим, а и давал терен за пласьори и им складирал стоката. Джеки не крие, че е извънредно отчаян и печален поради сина си, още повече като се има поради фактът, че е артист и обществена персона. След това самопризнание, артистът лиши обществено сина си от завещание.

Припомняме, че Джейси получи 3 години отнемане от независимост, само че откакто сътрудничи на управляващите бе освободен след шест месеца.

Странното в тази ситуация обаче е, че около Джейси го отнесе и 25-годишната му сестра Ета Лам, която също ще бъде лишена от завещание от именития си татко.

 

Ето по какъв начин аргументира решението си холивудският екшън воин: „ Ако е кадърна и оправна, ще се оправи сама. Ако не умее да изкарва пари, за какво да харчи моите, като мога да ги дам на същински нуждаещи се? “.

Решението на Джеки Чан е да даде 80% от наследството си на благотворителен фонд.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР