Едва ли има смисъл да повтаряме колко успешен е Дуейн

...
Едва ли има смисъл да повтаряме колко успешен е Дуейн
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън отново спечели интернет

Едва ли има смисъл да повтаряме какъв брой сполучлив е Дуейн Джонсън . Няма, тъй като към този момент всеки знае това. Или е гледал най-малко един негов филм, или пък вечер си сипва от текилата му.
 Дуейн Джонсън,
Дуейн Джонсън желае да премине на идващото равнище

Колко пари желае артистът за присъединяване си в третия филм за " Джуманджи "

Освен професионалните триумфи, Скалата преуспява и в персонален проект. Въпреки натоварения си работен график, той постоянно намира време за фамилията си.

Дали ще пее песни с щерка си Жасмин, или пък ще ѝ разреши да му лакира ноктите. Факт е, че всякога, когато разгласява в Instagram фотография, на която се вижда по какъв начин прави нещо с дъщерите си, печели още повече благосклонности.

Направи го и с последния си пост. На две фотоси, които Дуейн Джонсън разгласява в Instagram, се вижда по какъв начин той още веднъж обръща внимание на Тиана Джия, само че този път не гледа пасивно по какъв начин ноктите му стават цветни.

Не, този път Скалата усърдно разресва косата на двегодишната си щерка. И твърди, че е деликатен, макар че дребната гледа като че ли животът ѝ е в заплаха.
 Дуейн Джонсън, Young Rock и първи взор към сериала за живота на Скалата
Първи взор към детските години на Дуейн Джонсън

Гледането ще си заслужава

" Може и да съм плешив, само че знам някои неща за косата. Главно, тъй като ми се желае и аз да имам ", приключва поста Джонсън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР