Едва ли има шофьор, който да не е губил ключове,

...
Едва ли има шофьор, който да не е губил ключове,
Коментари Харесай

Без повече изчезнали вещи в колата

Едва ли има водач, който да не е губил ключове, телефон или друга дребна движимост из дебрите на салона на автомобила си. "Черните дупки " сред седалките и трансмисионния тунел принуждават водачите да търсят в унизителна поза падналите предмети, които от време на време остават вечно в тесните пространства.

Инженерите на Toyota обаче са измислили автентично решение на този проблем. Японската компания патентова система за търсене на изгубените движимости, която икономисва тягостното ровичкане под седалките.

Устройствата наподобяват на тави, които улавят предметите, изпуснати в пространството сред седалките и трансмисионния тунел или праговете по сходство на отделенията за монети и други забравени по джобовете дреболии в пералните машини. Има както машинален, по този начин и електрически вид.

Падналите движимости се събират в специфичен резервоар, който се отваря с едно придвижване на ръката или от електрически механизъм. Цената на системата не е висока и няма да оскъпи автомобила, настояват от Toyota.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР