Едва ли има почитател на принц Хари и любимата му

...
Едва ли има почитател на принц Хари и любимата му
Коментари Харесай

Защо принц Хари често докосва брачната си халка

Едва ли има обожател на принц Хари и обичаната му Меган, който да не е забелязал един от най-типичните за него жестове - какъв брой постоянно допира брачната си халка.
 Бракът, подкрепящите сътрудници и това ли е тайната на триумфа
Бракът ли е тайната на триумфа

С какъвто се венчаеш, подобен ставаш

Това несъзнателно придвижване е направило мощно усещане и на сътрудниците от английския The Express, които се обърнаха към специалиста по езика на тялото Джуди Джеймс, с цел да получат професионален отговор на въпроса, който вълнува и нас от известно време.

Малко преди празниците принцът на Съсекс посети Кралските морски пехотинци и още веднъж се заигра с пръстена си. Джуди Джеймс даде просто пояснение: " Меган липсва на Хари ".

И посочи, че този жест наподобява като " обред за самоутеха ", а аргументите са две - прави го, когато се усеща под напрежение или уединен. "

Нищо чудно, тъй като Меган постоянно следва брачна половинка си по време на формалните му визити, за разлика от това при пехотинците.

Експертът стигна до заключението, че търсейки сватбения си пръстен, принц Хари в действителност търси поддръжката на обичаната си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР