Едва ли има по-щастлив миг за мъжа и жената от

...
Едва ли има по-щастлив миг за мъжа и жената от
Коментари Харесай

Мъж написа разтърсващо писмо до бременната си съпруга

Едва ли има по-щастлив момент за мъжа и дамата от момента, в които научат, че ще стават родители. Вълнението от появяването на новото дребосъче е огромна, само че измененията, които съпътстват този миг също не са дребни.

Българският мъж като цяло към момента не може да се пречупи прочувствено и изцяло да показа възприятията си към бременността на половинката му и последвалото раждане. Историята с Иван от София обаче не е такава.

Той, сходно на всички мъже, видя измененията, които се случат с тялото на бременната му брачна половинка – Ана. Излишните килограми, подутите крайници, ръце и какво ли още не, гладът за странни храни, както и стрийте съумяха да втрещят мъжа. Освен това изтощението на дамата също му направил мощно усещане.

Заради това Иван написа писмо до бременната Ана, което разгласява в обществените мрежи. Думите му към бъдещата майка на децата му безусловно подпалиха мрежата.

Ето какво гласи писмото на Иван до бременната му брачна половинка Ана:

„ Скъпа моя,

И двамата се зарадвахме, когато ми сподели, че си бременна... Бях благополучен, като че ли светът ми стана друг.

Но от деня, в който Бог те благослови с дете, забелязах, че тялото ти е почнало да се трансформира с шеметна експедитивност - БЛАГОДАРЯ ТИ!

Докато бях на открито с приятелите си, ти беше у дома, тъй като се усещаше зле и повръщаше.

Докато се оплаквах какъв брой мързелива си станала нашето дете беше заето да основава пространство в утробата ти и да пораства от ден на ден и повече - БЛАГОДАРЯ ТИ!

Видях по какъв начин обичаната ти храна става твой зложелател и стартира да търсиш странни храни, промени диетата си и стартира да усилваш тежестта си - БЛАГОДАРЯ ТИ!

И един ден ме повика да виждам по какъв начин нашето бебе рита в теб! Беше необикновено!!! Точно там, в този миг, се заклех пред себе си, че ВИНАГИ ТИ, САМО ТИ, ЩЕ БЪДЕШ МОЯТА КРАЛИЦА - БЛАГОДАРЯ ТИ!

Не знаех какъв брой СИ мощна до момента в който не те видях да лежиш, давайки живот на нашето бебе. Жертва ВСИЧКО, ЗА ДА СЪГРАДИШ СЕМЕЙСТВО, ЗАТОВА аз ще те уважавам КАТО супер майка – Завинаги!

Ти заслужаваш всичко положително в живота и аз постоянно ще се пробвам да ти го дам. Заклевам се! Винаги ще почитам и уважавам жена си - БЛАГОДАРЯ ТИ!

Тялото ти е съвършено, а стриите са толкоз красиви. Разбирам, че те символизират силата и хубостта на майчинството...

Мила съпруго, всичко, което мога да кажа е: БЛАГОДАРЯ ТИ, КРАЛИЦЕ МОЯ! “.

Силните думи на Иван подпалиха куп одобрителни коментара из обществената мрежа, с постът му се споделя трескаво.

Освен всичко брачният партньор, обичащ бременната си половинка, остави и мощно обръщение към всички мъже:

„ Бог да благослови всяка жена, която чете това. Мъже,ОБАДЕТЕ съдебна експертиза НА брачната половинка си /приятелката си/, с цел да им кажете какъв брой са мощни и красиви. Жените заслужават да се отнасяме с тях с почитание и достолепие.

Бог да благослови утробата на всички дами, които се пробват да заченат, и на тези, които към този момент са дали ЖИВОТ!

Майчинството в действителност е НЕЩО ВЕЛИКО!

МОИТЕ АДМИРАЦИИ ЗА МЪЖЕТЕ, КОИТО ОЦЕНЯВАТ ЖЕНИТЕ СИ И РАЗБИРАТ НА КАКВО СА ПОДЛОЖЕНИ ТЕ, ЗА ДА ГИ ДАРЯТ С ДЕТЕ! “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР