Едва ли има по-приятен начин да се потопим в местната

...
Едва ли има по-приятен начин да се потопим в местната
Коментари Харесай

Седем кулинарни дестинации за 2020 година

Едва ли има по-приятен метод да се потопим в локалната атмосфера на което и да било място, от това да опитаме от тамошната кухня.

Все отново да се храниш добре и да пътуваш вървят дружно ръка за ръка, нали?

Ако обичате еднообразно мощно пътуванията и вкусните изкушения, предлагаме ви специфичен лист с кулинарни дестинации за 2020 година, направен от foodpanda.

Мендоса, Аржентина

Някои от най-хубавите виновност идват от Мендоса, само че познавате ли кулинарната ѝ сцена? Много от най-хубавите винарни в района сервират впечатляващи многостепенни винени трапези в своите винарски заведения за хранене, които постоянно имат спираща дъха панорама към Андите от всяко място и включват толкоз вино, колкото можете да изпиете.

Манила, Филипините

В Манила и въобще Филипините уличната храна е пъклен известна. Има толкоз доста и разнообразни специалитети, че е съвсем невероятно да се изброят всички.

Париж, Франция

Това е градът на специалитетите. Кроасани, гъши дроб, жабешки бутчета, лучена чорба - все деликатеси, спиращи дъха както гледката към Айфеловата кула.

Копенхаген, Дания

Задължително в листата на кулинарните фенове би трябвало да участва Копенхаген, Дания. Там може да посетите първия напълно органически ресторант или индустриалната зона, където камиони за хранителни артикули и сергии продават невероятни интернационалните ястия. 

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от VisitCopenhagen (@visitcopenhagen) на Яну 1, 2020 в 6:08 PST

Лондон, Англия

Друг огромен град, който постоянно се подценява като кулинарна дестинация, е Лондон. Вие обаче не правете тази неточност! Лондон е хранителната столица на света.

Там ще намерите множеството интернационалните благоприятни условия за храна и прекарвания. А и къде другаде по света можете да намерите близо 1500 места за следобеден чай?

Тоскана, Италия

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Visit Tuscany (@visittuscany) на Яну 6, 2020 в 4:58 PST

Нежни, домашно приготвени макаронени произведения и богати месни доматени сосове, да пием вино от Тоскана и да хапнем маслини и антипасти на терасата с аспект към лозята...

Каталуния, Испания

Ако сте били в Испания, към този момент знаете, че цялата страна е извънредно богата на просвета, завещание и... храни. А Каталуния е район, богат на неповторими артикули, предписания и ястия - да вземем за пример хамон и хубаво испанско вино.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР