Едва ли има по-подходящ ден от днешния празник да почетем

...
Едва ли има по-подходящ ден от днешния празник да почетем
Коментари Харесай

11 силни жени, които отгледаха най-талантливите мъже в Холивуд

Едва ли има по-подходящ ден от днешния празник да почетем голямата заслуга, която всяка майка има в живота на своето дете.

Нищо не може да се съпостави с обичта, грижата и топлината, с които една майка подарява детето си. Както и никой различен не може да му вдъхне толкоз мощ и убеденост.

Най-добра другарка, модел за подражателство, безконечна упора – по този начин всеки човек вижда своята майка през целия си живот. И тъкмо такива са били тези 11 дами, за които ще ви разкажем през днешния ден.

Те не живеят под светлината на прожекторите, само че са създали всичко по силите си, с цел да поддържат своите деца по пътя към триумфа. Нещо повече – техните синове през днешния ден са едни от най-известните и надарени мъже в шоубизнеса.

Някои от тези дами не всеки път са взимали най-хубавите решения и е трябвало да се борят със зъби и нокти, с цел да се грижат за фамилиите си. Но точно тяхната борбеност е възпитала в синовете им упоритостта, трудолюбието и смелостта, които са нужни, с цел да бъдат през днешния ден едни от най-големите звезди в Холивуд.

В галерията описваме 11 вълнуващи фамилни истории, разкриващи за какво най-популярните мъже в света постоянно ще изпитват към своите майки любов и признателност :
 11 мощни дами, които отгледаха най-талантливите мъже в Холивуд  11 мощни дами, които отгледаха най-талантливите мъже в Холивуд  11 мощни дами, които отгледаха най-талантливите мъже в Холивуд  11 мощни дами, които отгледаха най-талантливите мъже в Холивуд
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР