Едва ли има някой, който ще отговори отрицателно на подобен

...
Едва ли има някой, който ще отговори отрицателно на подобен
Коментари Харесай

Обичате ли бижута? Открийте кои трендове са хит този сезон

Едва ли има някой, който ще отговори негативно на сходен въпрос. Бижутата са част от устрема ни да изглеждаме по-добре от хилядолетия и също от толкоз време се основават все по-прекрасни гривни, пръстени, обеци и огърлици. Разнообразието от форми, материали, дизайни и трендове е в действителност безпределно. Със сигурност не можем да обхванем всички мостри на бижута за дами, основани през вековете. Тази тематика в действителност ще отнеме часове, а през това време ще се основат нови. Нека забележим кои трендове ще се наложат този сезон.

Защо харесваме и носим бижута?

Причините да не пропущаме ден без обичаните си аксесоари са в действителност доста. Но и не са по-различни от тези на хората отпреди хиляди години. Със своята хубост, великолепие и жанр те са привличали погледите още на античните египтяни, гърци и римляни, макар че първите украшения са били открити в погребенията на пещерните хора. И в случай че първите мостри са били направени от кожа, камък и дърво, по-късните бижута са същински творби на изкуството. Те имитират животни, птици или цветя, изпълнени са със символика. Нерядко са част от религиозните ритуали или са знак на власт - корони, царски пръстени или жезъл. Носени са от фараони, крале и императори като доказателство за тяхното благосъстояние. Защото бижутата са и това: проява на избран обществен статус. Съвсем естествено е бижутата за дами да вземем за пример, да са носени от богатите аристократични дами.



Разбира се, главната причина е, че те са просто красиви. Ако са дело на майстори-ювелири, гривните и обеците са пленителни декорации, радващи окото всеки ден. Златото и среброто в комбиниране с блясъка на скъпоценните камъни са същинска магия за суетните дами и те имат по няколко модела разнообразни бижута за дами. Ако вие сте от тях и търсите идващото попълнение, без съмнение ви предлагаме. Разгледайте и направете избора си.

Кои бижута ще са шлагер на сезона?

Въпреки че хубостта на бижутата е непреходна, и при тях се следят фешън трендове. Има избрани модели и стилове, които са желани през даден сезон. Дори в изискванията на пандемии и изолации, бижутата не престават да са източник на допамин за нас. Какви са трендовете за 2022?

Масивните златни верижки

Големите гердани са измежду най-новите трендове в бижутата за 2022 година, както се вижда от сбирките на Valentino и Hermès. Този сезон изберете големи златни вериги, които могат да се носят независимо или в композиция с други не толкоз компактни висулки.

Ретро бижутата с камъни

Колкото и да е необичайно, трендовете на завръщане към бижутата от викторианската ера стават все по-силни. Обикновено събитие е да срещнете огърлица с рози, копие на тези от времето на сестрите Бронте. Или пък да срещнете Арт деко обеци. Не бързайте да отричате стила им, те са толкоз изящни, че ще са отлично допълнение и на по-модерните модели в дамската ви тоалетка.

Обеците с претрупани камъни, набиващи се в очите

Не всичко в модата има своето пояснение и това е вероятно по този начин и с тези оферти. Но те са факт и са неделима част от прет-а-портетата на Giorgio Armani, Fendi и Saint Laurent.

Аксесоари в ярки цветове

Ново клатушкане към 60-те и 70-те години с блестящите ярки цветове. Бижутата и този сезон ще са провокативни. Но пък това ви дава опция да търсите комбинации и с други аксесоари. В MODIVO ще ви предложим ето това

Явно това лято ще бъде сезон на огромните, на пъстрите бижута за дами. Не се стеснявайте да сложите солидните гривни и огромните огърлици, по този начин сте изцяло в тренда за 2022 година.

Спонсорирана статия
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР