Едва ли има някой, който да не си спомня за

...
Едва ли има някой, който да не си спомня за
Коментари Харесай

Рачков се събра с адреналинки след години


Едва ли има някой, който да не си спомня за две от най-емблематичните адреналинки от " Господари на ефира ", когато чуе имената им.

След като се разделиха с шоуто и всяка потегли по собствен път, двете хубавици изчезнаха от медийното пространство, оставяйки феновете им понякога да се питат: " А какво стана с Яна и Жана? ".

Наскоро Димитър Рачков даде отговор на този въпрос, канейки двете дами в студиото на " неразрешеното си шоу ". В последния епизод бяха пресъздадени част от най-забавните развлекателни стратегии от предишното, измежду които попаднаха " Като лъвовете ", " Риск печели, риск губи ", " Супершоу Невада " и така нататък Разбира се, просто нямаше по какъв начин " Господари на ефира " да бъде подминато, в случай, че с помощта на него комикът доби необятна известност в България, написа Life.dir.bg.

Така Яна и Жана се причислиха на сцената към останалите си колежки, дружно с актуалната брачна половинка на Бедрос Халваджиян - Алекс Енева, която през 2009 година замести Яна за шест месеца по време на бременността ѝ.





Никой не се чуди за външния тип на танцьорката, включила се към фамилията на продуцента от арменски генезис, която в оня интервал непрекъснато бе сравнявана чисто образно с Парис Хилтън, защото тя постоянно работи в плановете на своя свекър, появявайки се от време на време на екран. Ето за какво може умерено да се каже, че звездите на вечерта бяха Яна и Жана, които повече от десетилетие по-късно демонстрираха, че са все по този начин съблазнителни.

Това проличава и от мненията под последната обява на снахата на Магърдич, появила се в персоналния ѝ Инстаграм профил преди броени часове. На фрагмента, който тя качи в мрежата, трите дами театралничат пред фотографския обектив в компанията на водещия, на който мнозина завиждат, а под поста почитателите на Енева в обществената мрежа насочиха към нея и останалите две представителки на нежния пол голям брой похвали.

" Изключително прочувствено! Пълно с красиви мемоари, обичани другари и доста любов ", написа хореографката на балет " Funky Monkeys ".

Яна също показа няколко изображения от въпросната вечер, изразявайки щастието си да се събере още веднъж на едно място с екипа, с който в миналото е работила, както и с новите му тогава попълнения, пристигнали, след нейното овакантяване. Тя също по този начин не пропусна да запечата и срещата си с Ненчо Балабанов и Мария Игнатова в гримьорната.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР