Едва ли има някой, който да не е чувал или

...
Едва ли има някой, който да не е чувал или
Коментари Харесай

Оказа се, че жените, а не мъжете, изневеряват само заради секса

Едва ли има някой, който да не е чувал или да не споделя мнението, че мъжете изневеряват повече от дамите и че го вършат поради самия секс. Експерт по изневерите обаче твърди, че в действителност е тъкмо противоположното - когато изневеряват, представителите на мощния пол търсят фамилиарност, обятия и целувки, а нарочените за романтички дами се интересуват единствено от буйния секс, написа Daily Star, представен от dir.bg.

Алиша Уокър, авторка на " Тайният живот на изневеряващата брачна половинка ", споделя, че е направила изследване върху половете и изневярата за новата си книга " В гонене на мъжествеността ". Според резултатите от проучването ѝ изказванията, че мъжете са секс фанатици, а дамите - непоправими романтички, просто не дават отговор на истината.

" Проучването, което направих, демонстрира, че въпреки да се любуват на секса, когато изневеряват, мъжете ценят по-високо прочувствената връзка и интимността. В изневярата те се стремят към вниманието, което не получават вкъщи. Желанието им е да чуват похвали и похвали от дамите, както и да бъдат изслушвани. Повечето дами въпреки това търсят чисто физическото наслаждение ", споделя Алиша Уокър.

Авторката твърди още, че мъжете желаят да се любуват на дълги дни в леглото с жена, която влиза в ролята и на другарка, на безконечни целувки и сетивен контакт, присъщи за медения месец в дадена връзка. Дамите като цяло желаят неангажиращ секс и са склонни да отхвърлят мъжете, които им се костват прекомерно подвластни.

Твърденията на Уокър опонират на предходно изследване, съгласно което най-вероятната причина за невярност от страна на мъжете е, че дамата - обект на желанията им, е привлекателна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР