Едва ли има мъж, който да не знае как да ...

Едва ли има мъж, който да не знае как да

Нови техники! Ето как да задоволим мъжа с ръка

Едва ли има мъж, който да не знае по какъв начин да се самозадоволява.
Сигурно е по този начин, само че неслучайна е оная приказка за изтръпналата ръка, която заблуждава мозъка на господина, че някой различен допира пениса му.
Ако желаете освен да удовлетворите с ръка колегата си, само че и да го извършите толкоз зашеметително, че неговият фалос ще ви благодари до края на половия си път, продължавайте да четете.
Ако желаете да извършите на мъжа в живота си тантричен масаж на пениса, тогава изучете в елементи тези 5 техники.

1. Чистачка на предното стъкло
Сложете олио върху корема на колегата си тъкмо над срамната кост и намажете леко скротума му. Хванете основата на пениса и го клатете отляво надясно като чистачка на предното стъкло (олиото му оказва помощ да се плъзга с лекота). Не се смейте. Любовникът ви ще бъде удовлетворен, най-малкото тъй като е нещо ново, само че сигурно идващите техники ще го създадат безгласен.

2. ОК
Направете знака „ ОК “ с палеца и показалеца във формата на кръг, а останалите пръсти изпънете. Пъхнете пениса в кръга. Фокусирайте масажа върху основата и върха на главата. Някои мъже са прекомерно чувствителни в тази част на члена, тъй че наблюдавайте реакциите на вашия сътрудник.

3. Шпеков салам
Хванете основата на пениса с една ръка, а другата сложете върху нея, тъй че краищата на юмруците ви да се допират. Дръжте фалоса крепко, само че не го стискайте прекомерно мощно. Движете две ръце в унисон нагоре и надолу. Това кара мъжете с дребен пенис да се усещат притежатели на по-големи момчета.

4. Полиране на каската
Хванете пениса компактно. Докато го галите нагоре и надолу, поставете другата си ръка над върха на пениса, тъй че пръстите да обзет основата на главата и деликатно започнете да вършиме кръгови придвижвания. Помага, в случай че вътрешността на тази ръка е намазана с лубрикант или олио.

5. Подпалвачът
Не опитвайте това на изсъхнало! Кокосовото масло е най-хубавият ви другар за тази техника. В противоположен случай може да предизвикате съществено търкане върху кожата на пениса. Поставете лявата си ръка от едната страна на пениса, а другата от другата страна и движете ръцете си по този начин като че ли се пробвате да запалите огън с пръчка.

Източник: bulnews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg