Едва ли има жена на света, която да не иска

...
Едва ли има жена на света, която да не иска
Коментари Харесай

Какво хапват моделите на Victoria’s Secret

Едва ли има жена на света, която да не желае да наподобява като модел на Victoria " s Secret.

Едва ли има мъж, който да не се е прехласвал по изваяните форми на " ангелите " на марката за долни дрехи.

Зад тях обаче, с изключение на чудесни гени, си крие доста работа и драконовски хранителен режим. Ето някои от обичаните на храни на някои от най-популярните модели на Victoria`s Secret.

 Снимка 316412

ЗАКУСКА

Бела Хадид: " Когато се събудя заран, първо пия вода с лимон - по-здравословна е от елементарната. Опитвам се да хапвам повече плодове и зеленчуци, да пия сокове. Когато " съгреша " с храната, върша пречистващ режим от понеделник до сряда, с цел да детоксикирам тялото си. "

Стела Максуел: " Кафето заран ми е доста значимо. Понякога го замествам с чай, само че по-често пия лате с бадемово мляко. Препечена филийка с авокадо, поръсена с чили и лимон е моята закуска. "

Жаклин Яблонски: " Яйцата са бързи и лесни за подготвяне. Те са добър източник на протеини - обичам ги бъркани със зеленчуците, които са им изостанали в хладилника. "

 Снимка 316411

ОБЯД

Елза Хоск: " Обичам да си върша гаспачо. Ям го на обяд, тъй като се подготвя елементарно и е вкусно. Добавям повечко зехтин. "

Джасмин Туукс

" Маруля с авокадо, домати и фета, повечко фета! Отгоре малко балсамов оцет. А - и пилешко месо, трябват ми и протеини. "

 Снимка 316410

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА

Елза Хоск: " Обичам бонбони от женско биле, само че не са доста здравословни. Затова ги сменете със зеленчуци с хумус или дзадзики. "

Роми Стрийд: " Опитвам се да пия доста вода. Купувайте си огромна бутилка - ще я носите през целия ден и, щете-не-щете, ще пиете от нея. "

Сигрид Агрен: " Най-много обичам плодове с кисело мляко и ядки. Когато ми се хапва нещо солено, предпочитам чипс от водорасли. Пристрастяващ е! "

 Снимка 316413

ВЕЧЕРЯ

Сигрид Агрен: " Една от най-любимите ми бързи вечери е салата с марули, домати и цвекло, подправени със зехтин и ябълков оцет, допълнени с консерва риба звук и кафяв ориз. Простичко, само че вкусно - мога да го хапвам всеки ден. "

Джоузефин Скивър: " Риба със зеленчуци и малко плодове. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР