Едва ли има жена, която не иска да знае какво

...
Едва ли има жена, която не иска да знае какво
Коментари Харесай

3 неща, които мъжете много харесват в нас

Едва ли има жена, която не желае да знае какво тъкмо в нея притегля най-вече мъжете. Със сигурност няма по какъв начин да се даде повсеместен и обстоен отговор, който да важи за всички, само че най-малко можем да сложим основите на подобен. Защото в действителност има 3 неща, към които мъжете наложително насочват вниманието си. Ето ги.

1. Усмивката

Красива, откровена, лъчезарна! Разбира се и с добра хигиена на зъбите. Мъжете в действителност харесват усмихнати дами, даже признават, че това ги подготвя да са по-грижовни и деликатни.

2. Прическата

Не, не е нужно да бъде като на митична жена войник, даже в противен случай. Мъжете харесват здрави, лъскави коси, по опция дълги. А не топирани и бетонирани с лак. Разбира се, нежните къдрици също са в челните желания на господата.

3. Дрехите

Ти да видиш? Явно цялото лутане и циркулиране по магазините въпреки всичко си заслужава, тъй като представителите на мощния пол в действителност се впечатляват от облеклата ни. Но по-скоро от това дали акцентират женствеността и извивките на тялото ни и дали не са неуместно нелепи като композиция от сребристо, зебра и леопард. Имайте поради, че и спортно облечените мацки сграбчват окото, в случай че са подбрали добре екипчето си и са го съчетали както би трябвало.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР