Едва ли има жена, която иска да се превърне в

...
Едва ли има жена, която иска да се превърне в
Коментари Харесай

Женско помагало! С тези няколко трика бързо ще познаете дали той е сваляч

Едва ли има жена, която желае да се трансформира в следващия „ трофей “ на неблаговиден манипулатор, луд на тематика полови завоевания. Ако още не знаете що е то pick-up artist (PUA), и най-бързият обзор в търсачката ще ви разкрие целия свят, цялостен смахнати термини, трикове и ритуали, които „ постоянно работят “. Така че не се разстройвайте, в случай че оня обаятелен прелъстител не се обади в никакъв случай повече. Може би е по-добре. „ Пикап артистите “ са способни да поддържат неангажиращи връзки с цялостен куп дами, без която и да е от тях да подозира. Ако търсите неприкритост и отговорност в интимните си връзки, стойте надалеч от професионалния сваляч. Ето някои предупредителни знаци, подбрани от Bright Side.

1. Не ви се обажда в първите 2 дни . Ако сте се разбрали да се обадите един на различен, чакали сте 3 дни и сте подготвени да забравите за него... и тъкмо тогава той ви се обажда, това е сигнален знак. Професионалните свалячи считат, че това е най-подходящият миг да се обадят.

2. Изглежда извънредно убеден . Свалячът знае, че самочувствието е мощно оръжие. Дори когато няма никакво покритие. Най-важното е да покаже, че е същински мачо и държи нещата под надзор (макар и да не е ясно в какво се състоят „ нещата “).

3. Открито флиртува с други дами, с цел да притегли вниманието ви . Това е най-старият и най-ефективен способ. Ако един мъж е известен измежду другите дами, евентуално има за какво. Разбира се, той няма да прекали, тъй като същинската му цел сте вие. Обърнете внимание на държанието му, когато има други хора в близост. Ако той играе роля, няма по какъв начин да не усетите.

4. Опитва да ви допре при всяка опция. Има разлика сред метода, по който човек допира някого, когато е влюбен и когато търси единствено секс. Докосването е доста по-малко в първия случай, в сравнение с във втория. Мъжът, който се стреми към следващата численост, ще ви допре във всяка обстановка (подходяща или не).

5. Казва тъкмо какво желаете да чуете, тъкмо както в приказка. Ако срещнете някого и още на първия ден той ви каже всичко най-вълнуващо, което сте чували от мъжете през живота си, това е сигнален знак. Когато един мъж желае да ви съблазни, той желае да провокира стихия от страсти. Повечето мъже (и дами, в случай че би трябвало да сме честни) не разкриват възприятията си толкоз бързо и стихийно.

6. Начинът, по който се запознахте, беше необикновен. Ако смятате, че методът, по който сте се срещнали, е чудноват или необикновен, нищо чудно да е бил режисура. Той прави всичко допустимо да ви впечатли, с цел да ви завоюва.

7. Винаги наподобява съвършен . Излъсканият външен тип, хубавите облекла и миризмата на прекрасен парфюм са неизменима част от „ играта “. Няма нищо неприятно в това един мъж да наподобява ослепително... в случай че не забележите и останалите предупредителни знаци.

8. Изглежда доста просветен, вежлив и информиран. Отново, отлично е, в случай че един мъж е образован, просветен и забавен събеседник. Ако обаче се стреми да блесне с познанията си и в случай че тези знания ви наподобяват леко повърхностни, бъдете деликатни. Един същински фен на поезията би трябвало да знае повече от едно стихотворение.

9. Той е тайнствен и мистериозен. Жените постоянно са били привличани от загадъчни мъже. Колкото по-малко знаем, толкоз повече интерес интерес демонстрираме. Професионалните съблазнители знаят това доста добре и го употребяват. Ако задава прекалено много въпроси за вас, само че още не знаете нищо за него, той е или скришен сътрудник, или манипулатор.

Какво да извършите, с цел да не бъдете манипулирани?
Ако не вярвате на комплиментите, игнорирайте ги. Същото важи и за докосването. Дръжте индивида на ръка разстояние. Ако някой в действителност се интересува от вас, това единствено ще ускори интереса му. А професионалният сваляч ще бъде отхвърлен и ще потърси по-лесна плячка. Опитайте се да научите колкото е допустимо повече за него. Наблюдавайте метода, по който дава отговор. Ако го прави с принуда и сменя тематиката, това е сигнален знак. Ако съществено се опасявате, че някой ви манипулира, не отговаряйте на позвъняванията. Отложете срещата. Ако няма сериозен интерес, евентуално ще се откаже. Не забравяйте, че тези препоръки са единствено рекомендации и че всяка обстановка е неповторима. Нещо повече, множеството дами имат едно мощно оръжие: интуицията. Ако се тревожите, че нещо не е наред, кажете „ стоп “. А в случай че решите, че просто желаете да се забавлявате, отпуснете се и бъдете тази, която се смее последна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР