Едва ли има жена, която да не иска коремът ѝ

...
Едва ли има жена, която да не иска коремът ѝ
Коментари Харесай

Коремна преса - въпроси и отговори

Едва ли има жена, която да не желае коремът ѝ да наподобява добре, изключително през лятото. Със стегнат, спретнат и добре завършен стомах не е срамно да излезеш и в разголено облекло.

Всяко облекло ще наподобява ефектно на добре форменото тяло, а в случай че сте с пай топ, дънки или пола с ниска талия, то коремът ви ще е център на внимание, както за мъжете, по този начин и за конкуренцията.

Да, несъмнено, в този момент няма проблеми с разнообразието от тоалети от необятни рокли и пуловери. Лесно може да скриете всеки стомах, цялостни бедра, а и стройни крайници и всичко останало, което основава ненужни комплекси. Що се отнася до корема, най-трудно е да скриете точно него. И, по този начин, с цел да сте уверени в превъзходството си, по-добре е да извършите промяна по корема. Време е да изваете корема.

Кой е най-хубавият метод да оформите корема си и кой способ ще даде незабавни резултати?

Ако желаете да имате съвършения стомах, би трябвало да упражнявате доста интензивно и постоянно.

Най-доброто упражнение за стягане на корема е като се люлеете и свивате краката, с цел да стягате корема. Така висите на халки в залата, повдигате прави краката, до момента в който висите и отпускате. Това е доста е мъчно да се прави, само че резултатът от такива извършения се появява доста по-бързо.

За да го улесните коремната преса, използвайте специфични примки за лактите. Така няма да изпитвате боязън, че ръцете ви няма да устоят телесното ви тегло.

Много е значимо да не вършиме доста повторения. Ако люлеете корема, тогава мускулите, които огъват бедрата, работят с него.

Експертите считат, че пресата преодолява 12-20 повторения, а останалите повторения ще бъдат направени от мускулите на флексорите. Това е излишно и рисково.

Защо? Всичко е доста просто. Тези мускули са ситуирани надълбоко в таза. Благодарение на упражненията те стават твърди, съкратяват дължината и предизвикат деформиране на тазобедрените стави. Ако завъртите корема по този метод няколко пъти и спрете, тогава нищо неприятно няма да се случи. Ако, обаче практикувате това непрекъснато и люлеете корема за 25 или повече повторения, след няколко години може да се появи мощна болежка в долната част на гърба. Най-добре е да употребявате 8-15 повторения, до момента в който люлеете пресата.

Правила за дишане

Винаги клякайте или сгъвайте краката си при издишване.

Ако, вдишвате, в долната част на клека или пресата, налягане ще се усили рисково и ще разтегне мускулната стена на корема. Това ще докара до мощен, само че раздължен коремен мускул.

Обърнете внимание и на задържането на течности в тялото си. Червата съхраняват течност в тялото. Специални хормони са виновни за доставката на течностите. Ако има доста такива хормони, тогава, надлежно, има и доста течност в тялото. Каквито и извършения да вършиме за стомах, тук нищо няма да помогне. Трябва да посетите ендокринолог. Ако забележите торбички под очите заран, търсете експерт.

Как да запазите талията при планувана бременност и раждане?

Много желаете да имате бебе, само че се тормозя и за фигурата си?

Най-сигурният метод да поддържате талията си е усърдно да се подготвите за бременността. Ако имате мощни коремни мускули, преди бременността, то и след раждането би трябвало да се върнете към предходната им форма. По-добре е да се занимавате с корема, преди бременността. По този метод ще имате повече гаранции, че тялото ви, след раждане ще се върне по-лесно към нормалната си форма. В случай, че пресата ви е слаба, коремната стена може да се разтегне доста и талията към този момент няма да е по този начин слаба.
Колко би трябвало да е дълга тренировката за стомах, с цел да бъде ефикасна
Красиво и крепко тяло е фантазията на всеки мъж и всяка жена, без значение от възрастта и статута в обществото. Стегнат, плосък стомах отдавн...
Прочети повече
Как пилатес и йога въздействат на корема?

Перфектното упражняване на пилатес и йога са положително начало за корема ви. Благодарение на йога и пилатес се образува красива, изправена стойка, която работи в плюс за коремните мускули. Ако поддържате изправен гърба си, тогава и коремните мускули ще са добре завършени.

Колко постоянно би трябвало да вършиме извършения за стомах?

Чудесно е, че коремните мускули се възвръщат доста бързо. Ако имате предпочитание, правете коремни преси всеки ден. Ако нямате мощно предпочитание и пет пъти седмично е задоволително.

Най-добре е да вършиме по 15-20 повторения, само че със умерено, постепенно движение. Основното нещо е да ги вършиме дейно. Само тогава може да сте сигурни, че и резултатът няма да закъснее.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР