Едва ли има фен на Сексът и градът, който да

...
Едва ли има фен на Сексът и градът, който да
Коментари Харесай

Жената, която в една седмица се среща и с 21-годишен, и с 91-годишен мъж

Едва ли има почитател на " Сексът и градът ", който да не знае коя е Кандис Бушнел. За тези, които обаче не са чували името ѝ, подсказваме - тя е авторката на едноименните книги, на които е основан сериалът, предаван сред 1998 и 2004 година А концепцията за книгите пък идва от колоната на писателката в изданието New York Observer.

Всъщност Кандис Бушнел много наподобява на героинята си Кари Брадшоу и двете имат много сходни луди и занимателни любовни завършения. Въпреки това авторката в никакъв случай не е имала желанието да изиграе основната роля в " Сексът и градът ".

Кандис Бушнел разкрива, че в началото Сара Джесика Паркър не е била доста сигурна дали желае да влезе в ролята на Кари. Но когато в следствие актрисата се съгласява, писателката не може да бъде по-щастлива от този факт.

Бушнел споделя още, че историята в " Сексът и градът " не е роман на живота ѝ, колкото и да има общо с основната си героиня. Авторката не се омъжва за паралия, само че в този момент, на 64 години, още веднъж е необвързана, откакто минава през бракоразвод. И все пак продължава да върви по срещи и не се отхвърля да търси любовта.

" Познавам толкоз доста дами на 50 или 60, даже на 70, които са се събрали с някогашен и връзката им е проработила ", споделя писателката за завръщането на предходната огромна обич на Кари Брадшоу - Ейдън в " И просто ей по този начин ". След гибелта на Туразя в продължението на " Сексът и градът " основната героиня получава късмет да преоткрие любовта с някогашен собствен сътрудник.

" Никога не се знае. Това е много постоянно срещано. Това е нещо, което се случва в действителния живот ", разяснява Кандис Бушнел тематиката за подновяването на отминали любовни връзки.

В изявлението си за Us Weekly във връзка идното ѝ зрелище True Tales of Sex, Success and Sex and the City, авторката се връща и обратно във времето, когато любовният ѝ живот е било много по-щур.

" Изживяла съм толкоз доста луди завършения по време на срещи. Например в една седмица излязох с мъж, който беше на 21, и с мъж, който беше на 91. Никой не ви споделя, че това може да се случи. Например, че възрастовият диапазон ще бъде 60 години ", признава Кандис Бушнел.

Но и не крие, че си е обяснила обстановката, в която е попаднала, с това, че е вярвала, че тръпката от незнайното прави срещите занимателни. И очевидно е все по този начин на същото мнение. " Това е моето отношение към срещите. Че в никакъв случай не се знае ", приключва писателката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР