Едва ли има европейска принцеса, която повече да радва поданиците

...
Едва ли има европейска принцеса, която повече да радва поданиците
Коментари Харесай

Принцеса Шарлийн - отново щастлива

Едва ли има европейска принцеса, която повече да радва поданиците си от Шарлийн. След като прекара съвсем половин година надалеч от княжеството заради здравословни аргументи, принцесата на Монако се върна към регулярните си публични прояви.
 Принцеса Шарлийн, ревюто на Louis Vuitton и следващото й присъединяване на Седмицата на модата в Париж
Принцесата на Монако в цялостния си искра

Шарлийн се завръща към нормалността

Преди няколко седмици я видяхме на няколко от дефилетата на Седмицата на модата в Париж, където тя показва безукорен жанр. А в този момент 44-годишната Шарлийн зарадва почитателите си в Isntagram с нова фотография.

" Толкова бързо порастват ", гласи текстът към снимка на принц Жак и принцеса Габриела. На нея седемгодишните близнаци са в усмихнати и облечени в учебните си униформи.

От People ни напомнят, че децата на Шарлийн и 64-годишния принц Алберт започнаха учебно заведение през септември, като бяха изпратени от двамата си родители на първия образователен ден. И, като всяко дете на тази възраст, демонстрираха желанията си.

Жак носеше раница на герояна видеоиграта Super Mario, до момента в който Габриела беше избрала бледорозова раница, обсипана цялата с пайети, както и диадема с ушички. Алберт пък разкри, че точно той им оказва помощ с домашните.

" Още не учат броене или нещо сходно, тъй като тогава към този момент ще имам проблеми с помощта ", разяснява принцът с усмивка пред People. И добави, че обичаните предмети на децата са географията и науките.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР