Едва ли има друг музикален жанр в света, който да

...
Едва ли има друг музикален жанр в света, който да
Коментари Харесай

Hills of Rock 2018 още по-мащабен!

Едва ли има различен музикален род в света, който да сплотява в себе си толкоз доста стилове и в това време да бъде по този начин изрично различим. Рок, хардкор, пънк, джаз, соул, рага, реге, етно, хип-хоп, хаус … всичко това и доста други ги има в дръм енд бейс и джънгъл музиката. Вече над 30 години тази просвета бележи непрекъснато развиване и унищожава бариерите сред другите стилове. Почти няма огромен фестивал в света, който да пропусне представители на тази енергична музика в своята стратегия, а динамичното развиване на Hills of Rock води след себе си до напълно естественото прибавяне на една нова и специфична сцена с тематичното име “Hills of Bass “.  В двете вечери на фестивала – 20 и 21 юли 2018 – ще вземат присъединяване единствено емблематични имена, които ще завладяват сцената след среднощ с мощен, първокласен тон и неповторима мултимедия.

Потвърдените 17 участници са безапелационна поръчка за едно необикновено шоу. Ще можем да се насладим на извънредни осъществявания от Goldie, High Contrast, Matrix & Futurebound, Friction, Calyx & Teebee, Agressor Bunx, Dynamite MC и Linguistics, а към тях ще прибавим и родните HMSU актьори L 33, High Roll, Ogonek, Acidtrip, Targy, EXo и Faith за едно цялостно фестивално преживяване. Фестивалът Hills of Rock се осъществя за втора поредна година и е част от програмата на  Пловдив – Европейска столица на културата 2019. 

Всички, които към този момент са закупили, или следва да закупят двудневни и тридневни билети за Hills of Rock 2018 имат опция да останат след среднощ и да гледат изпълнителите на сцената Hills of Bass на 20 и 21 юли без да доплащат за това. Същото важи и за закупилите промоционални билети. 

Тези, които желаят да посетят единствено сцената Hills of Bass, могат да закупят двудневен билет за след среднощ на цени:

- 25 лв. до 31.03.2018

- 35 лв. до 20.06.2018

- 45 лв. до 20.07.2018

- в дните на фестивала – 20 и 21 юли 2018 – единичният билет ще бъде на цена от 35 лв., а двудневният – 50 лв.. Продажбата на билети започва на 23 март (петък) 2018 година от 10:00 ч.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР