Едва ли има човек в България, който вече да не

...
Едва ли има човек в България, който вече да не
Коментари Харесай

Големият успех на една българска оригами бутилка

Едва ли има човек в България, който към този момент да не чувал за Halfbike - българското полу-колело, което претърпява дълга еволюция, с цел да се трансформира през 2015 година в най-финансирания план за транспортно средство в Kickstarter.
 Halfbike 3, Мартин Ангелов и какво да чакаме от третия модел колело
Как да създадем Halfbike най-разпознаваемия български артикул

Halfbike 3 и по какъв начин първото полу-колело се трансформира

Подобно на триумфите на Halfbike в платформата за групово финансиране Kickstarter, в този момент различен български артикул набира все по-голяма известност. Това е неповторимата оригами бутилка Origami Bottle, дело на българската стартъп компания DiFOLD.

Зад концепцията за Origami Bottle стоят Петър Захаринов и Радина Попова, които имат предпочитание да трансформират метода, по който възприемаме и използваме опаковките. Затова и двамата създават план, обвързван с технология на прегъване на пластмасови контейнери за многократна приложимост, която предлага зелени други възможности в бита.

View this post on Instagram
A post shared by Difold (@difold.tech) on Jun 17, 2020 at 2:29am PDT

Origami Bottle е сгъваема бутилка за многократка приложимост от 750 мл с извънредно удобен дизайн, с помощта на който може да заема минимално пространство, защото при сгънато състояние свива до 80% от размера си.

View this post on Instagram
A post shared by Difold (@difold.tech) on Jun 23, 2020 at 11:34am PDT

Изработена от екологичен и устойчив полимер с капачка от неръждаема стомана. Лесна е за подръжка и разчистване и е изчислено, че има експлоатационен живот от най-малко пет години.

View this post on Instagram
A post shared by Difold (@difold.tech) on Jun 16, 2020 at 7:57am PDT

За интереса към Origami Bottle, приказват цифрите в Kickstarter. Бутилката към този момент е съумяла да набере финансиране от над 100 хиляди $, а за късото време от четири часа реализира и поставената си цел от 15 хиляди $.

View this post on Instagram
A post shared by Difold (@difold.tech) on May 20, 2020 at 8:46am PDT

В момента една Origami Bottle се продава за 30 $, като първите доставки на продукта са планувани за декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР