Едва ли има човек с профил, в която и да

...
Едва ли има човек с профил, в която и да
Коментари Харесай

Запознайте се с Оливера Дарко

Едва ли има човек с профил, в която и да е от обществените платформи, който се вълнува от здравословно хранене и да не е попадал на Оливера Дарко.

И въпреки всичко, за тези от вас, за които Оливера е непознато име и лице, дано я представим. Тя е полубългарка и полусръбкиня. Говори с лек акцент на български, веган е и е луда по котките.

Освен това,

Оливера е и един от нашумелите влогъри и инфлуенсъри ,

които споделят едно в действителност забавно и информативно наличие в Instagram и YouTube.

На фона на всичко това, хубавицата има упоритости и за актьорска кариера. Участвала е в редица кастинги във филми с някои от най-големите звезди на нашето време. Българските фенове могат да я гледат и във финалните епизоди на сериала „ Пътят на достойнството “, където си партнира с Деян Донков и Койна Русева, а ролята ѝ пасва като ръкавица.

Оливера разказва себе си като убеден и положителен човек, който обожава да пътува и да среща нови хора. Тя отвори вратите на дома си за Vbox7, за отговори на няколко любопитни въпроса и с цел да я опознаем по-добре. За пристрастеността към влоговете, здравословното хранене и любовта в живота ѝ – гледайте диалогът на Оливера с Vbox7.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР