Едва ли има човек на Земята, който да не търси

...
Едва ли има човек на Земята, който да не търси
Коментари Харесай

3 зодии ще срещнат голямата любов до края на 2020

Едва ли има човек на Земята, който да не търси едно основно нещо в живота си и това е онази огромна, същинска обич, за която четем в книгите, слушаме в песните и гледаме във филмите.

Най-хубавото е, че тази обич в действителност съществува. Може би не я откриваме по метода, по който написа за нея в книгите или както я гледаме по филмите, може би не е в най-правилния миг и не постоянно е безусловно съвършена, само че тя е НАШАТА огромна обич и не наподобява на никоя друга. Само тя ни кара да летим в облаците, да се усмихваме толкоз необятно и да осъзнаем, че сме прелестни и заслужаваме да бъдем безпределно обичани.

Макар да не е останало доста, до края на годината има премного време животът ни да се преобърне на 180 градуса. Всички сме наясно, че той може да се преобърне и даже единствено за секунда. Ето за какво към момента не трябва да отписваме 2020-та година. Тя има да ни предложи още доста, стига да сме подготвени.

Няколко зодии могат да чакат огромни изненади до края на годината и то на любовния фронт, написа Дарик. Независимо дали сте обвързани или не, изненади постоянно дебнат.

Близнаци

Връзката, в която се намирате сега, не е връзката, за която сте се съгласили в самото начало. Нещата се трансформират и сърцето ви престава да обича. Това е изцяло обикновено и не трябва да сте тъжни. До края на 2020 година ще откриете своя човек и това ще стане толкоз бързо, че даже няма да имате време да тъгувате по старите взаимоотношения. Догодина към този момент ще сте сгодени - нещо, което по този начин и не ви се случи в сегашната връзка. Ще бъдете повече от щастливи и животът най-сетне ще ви подари с мечтаната огромна обич, която ще приключи с огромното " ДА! "

Лъв

Понякога животът се обръща в миговете, когато минимум очакваш. И за благополучие е за положително. В края на тази година ще се запознаете с двама нови индивида, които ще дадат " поръчка " съществено да влязат в живота ви и да останат там вечно. Но в сърцето няма място за повече от един човек, за това ще ви се наложи да извършите избора на живота си. Хубавото е, че сърцето ви ще ви подскаже и ще знаете кое е вярното решение, макар че разсъдъкът ви може да споделя друго. Догодина ви чака най-прекрасното премеждие, което ще завладее сърцето и мозъка ви. Ще усетите какво е то същинското благополучие и споделената обич. Очаква ви красива любовна приказка, която заслужавате и чакате от толкоз време насам. Насладете се на всеки един миг и в никакъв случай не забравяйте да благодарите на ориста за подаръка, който ви е изпратила.

Водолей

Водолеите във връзка може да се изненадат, тъй като е допустимо скоро да приключат ненадейно връзката, в която се намират сега. Любопитното е, че това не важи за всички представители на този зодиакален знак, а единствено за тези, които са родени в средата на февруари. Всеки Водолей, който си няма половинка, може да се надява, че ориста ще му изпрати Голямата Любов още при започване на другата година. Ще срещнете човек, който ще ви се коства, че сте познавали през целия си живот. Ще ви обсипе с внимание, деликатност и обич, от която сърцето ви обезверено има потребност, с цел да се съживи и да стартира да обича още веднъж. Това ще е една шеметна връзка, която ще се развие доста бързо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР