Едва ли има човек на света, който да не обича

...
Едва ли има човек на света, който да не обича
Коментари Харесай

Няколко Facebook групи, от които да почерпим вдъхновение за пътуване в България

Едва ли има човек на света, който да не обича да пътува. Откъсването от всекидневието ни и откриването на нови места, или посещаването на добре познати дестинации, с цел да им се насладим следващ път е нещо, което несъмнено носи приятност. С течение на времето и навъртане на от ден на ден километри, започваме да се чудим по какъв начин да намерим нови и забавни места, които не сме посетили още (особено в България). За благополучие с навлизането на Фейсбук като неизменима част от всекидневието ни се появиха и доста тематични групи, в които хиляди хора всеки ден споделят фрагменти, видеа и усещания от своите пътувания. Така в случай че в действителност търсим нови дестинации, които да ни очароват е задоволително единствено да отделим два-три часа и да се разровим в тези самобитни онлайн каталози с хрумвания за пътешестване. В тази публикация съм извадил няколко от най-интересните и известни Фейсбук групи за пътешестване в България (в имената сме запазили истинския правопис): 
  - в тази група се разгласяват фотоси от забавни естествени забележителности в страната. Модерацията е на доста високо равнище, като сигурно няма да бъде позволено нещо, което да наруши качествения поток на наличие. 
 -  това е една от най-големите сходни групи с близо 150 000 членове. Ежедневно изявленията могат да надвишават даже стотици, а споделените фрагменти несъмнено могат да ни оставят безмълвни пред хубостта на нашата страна. 
  - тази група е по-малка и много тематично ориентирана, само че в случай че обичате да откривате естествени местности с красиви водопади, то това е мястото за вас. Трябва да знаете, че вътре има в действителност неповторими места, които нямат нищо общо с към този момент комерсиалните такива. 
  - групата е със ужасно доста членове и нея можете да намерите чудесни хрумвания за пътешестване. Неприятно е, че от време на време се промъкват спамърски и рекламни изявления. Ако това не ви тормози, то несъмнено би трябвало да я ревизирате. 
 Най-популярните дестинации за есенен туризъм Най-популярните дестинации за есенен туризъм
Лятото отмина, само че това не значи, че не можете да си позволите есенни почивки понякога в една от красивите европейски и свет...
  - множеството оферти са от България, само че има и хрумвания за пътешестване зад граница, които са не по-малко атрактивни. Всяка обява е гарнирана със страховит снимков материал и детайлно изложение на дестинациите. 
 -  както името единствено подсказва, това е група, в която се пускат най-вече малко познати места за посещаване в България. 
  - също една от огромните групи (близо 30 хиляди члена), в която може да намерите хрумвания за пътешестване. Споделят се най-вече фотоси, само че има и чудесни и доста описателни постове за разнообразни дестинации. 
Заглавна фотография: Pixabay
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР